Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

O Μπέργκεσεν ξανά στη Νέα Σμύρνη...

Στην Ελλάδα για διακοπές βρέθηκε ο Κεντ Μπέργκεσεν, ο οποίος δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το στάδιο της Νέας Σμύρνης και να συναντηθεί με ...

Στην Ελλάδα για διακοπές βρέθηκε ο Κεντ Μπέργκεσεν, ο οποίος δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το στάδιο της Νέας Σμύρνης και να συναντηθεί με τον Χρήστο Εμβολιάδη.

Ο Νορβηγός, προπονητής πλέον στην Αάλεσουντ της πατρίδας του, είχε την ευκαιρία να θυμηθεί διάφορες στιγμές από την καριέρα του στον Πανιώνιο, στον οποίο αγωνίστηκε από το 1996 έως το 1999. Ο Μπέργκεσεν, συναντήθηκε με τον προπονητή της "χρυσής ομάδας" του 1998, Χρήστο Εμβολιάδη και θυμήθηκαν την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και διάφορες άλλες στιγμές από την κοινή τους θητεία.

Ο Κεντ Μπέργκεσεν εργάζεται πλέον ως προπονητής, κατέχει το δίπλωμα UEFA Pro και αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές, καθώς το πρωτάθλημα στην χώρα του έχει σταματήσει λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στη Νέα Σμύρνη. Ηθελα να ξαναέρθω στο γήπεδο που έζησα κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και που φυσικά κατέκτησα και το κύπελλο Ελλάδας με τον Πανιώνιο. Πάντα ενδιαφέρομαι και πάντα προσπαθώ και μαθαίνω τα νέα της ομάδας και χαίρομαι με τις επιτυχίες της", είπε στο panionios.gr ο Νορβηγός προπονητής.

Ο Κεντ Μπέργκεσεν συναντήθηκε και με φίλους του Πανιωνίου στα γραφεία της Λέσχης και είχε συζήτηση μαζί τους, ενώ ευχήθηκε να μπορέσει να έχει την ευκαιρία και στο μέλλον να επιστρέψει στην Νέα Σμύρνη.

...pgss.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια