Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το «καθάρισε» με... τεσσάρα! (video)

Θυμηθείτε τι είχε γίνει στο περσινό εντός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Αρκετά νωρίς...

Θυμηθείτε τι είχε γίνει στο περσινό εντός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Αρκετά νωρίς στο περασμένο πρωτάθλημα είχε υποδεχτεί τον Πλατανιά ο Πανιώνιος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Οι κυανέρυθροι για την 11η αγωνιστική της περσινής σεζόν στη Σούπερ Λιγκ είχαν επικρατήσει άνετα με το ευρύ 4-0 των Κρητικών, με την "υπόθεση" νίκη να τελειώνει από το πρώτο ημίχρονο.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Ιστορικός είχε ανοίξει το σκορ με αυτογκόλ του Αργυρόπουλου, ενώ στο 18' ο Ρόκας και ο Αραβίδης στο 41' έδωσαν αέρα τριών τερμάτων στον Πανιώνιο. Τε τελικό 4-0 είχε γράψει ο Ντούνης στο 74'.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (Γιαννούλης 78'), Ντούνης (Κολοβός 74'), Αραβίδης (Καμπάνταης 70'), Οκόγιε

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ντόε, Κουρτετσιώτης (Μαραγκουδάκης 33'), Αγκιλέρα, Καλάιτζιτς, Αναστασάκος (Ναζλίδης 55'), Γκονζάλες (Μιρτσέτα 75'), Ουντότζι.

Το video του αγώνα


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια