Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θα τα... ξαναπούν στο «Βαρίκας»!

Μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι η εφηβική ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου γνώρισε την ήττα με 87-85 από τον Ίκαρο στη Καλλι...

Μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι η εφηβική ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου γνώρισε την ήττα με 87-85 από τον Ίκαρο στη Καλλιθέα, με την σειρά των τελικών να γίνεται 1-1.

Οι κυανέρυθροι αν και είχαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα το προβάδισμα στο σκορ τελικά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη, με τους γηπεδούχους να ευστοχούν σε καλάθι δύο πόντων στο φινάλε του ματς και έτσι να παίρνουν τη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τον Ιστορικό αναδείχθηκε ο Δημήτρης Σταμάτης με 25 πόντους, ενώ τον ακολούθησε από κοντά ο Σπυρόπουλος με 22 και ο Μπιλλής με 18.

Για την ομάδα της Καλλίθεας πρώτος σκόρερ ήταν ο πρώην κυανέρυθρος Βασίλης Τολιόπουλος με 35 πόντους (4 τρίποντα).

Πλέον η σειρά των τελικών βρίσκεται στο 1-1, με το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι να διεξάγεται την Παρασκευή (11/04) και ώρα 21:30 στο κλειστό "Ανδρέας Βαρίκας" της Νέας Σμύρνης.

Η ομάδα που θα πάρει το "ροζ φύλλο αγώνα" και θα φτάσει τις δύο νίκες θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. και θα περάσει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

*Περισσότεροι από 150 φίλοι του Πανιωνίου βρέθηκαν στο κλειστό της Καλλιθέας και εμψύχωσαν τους παίκτες του Πανιωνίου.

*Το παρών στις εξέδρες έδωσαν και οι παίκτες της ανδρικής ομάδας του Πανιωνίου, Γιάννης Αθανασούλας και Χρήστος Σαλούστρος.

Μπάσκετ εφήβων - τελικοί Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. 2ος αγώνας
Ίκαρος Καλλιθέας - Πανιώνιος: 87-85

Τα δεκάλεπτα: 17-23, 42-45, 66-63, 87-85

Πανιώνιος (Δεγαΐτας): Καράμπελας 8(2), Καλούδης, Τσάβαλος 2, Σπυρόπουλος 22(1), Ζούρντα 6, Ρουσάκος, Μπιλλής 18(1), Τσιμπούκης 4, Σταμάτης 25.

*Στον πρώτο αγώνα, Πανιώνιος-Ίκαρος Καλλιθέας: 85-74

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια