Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τζούντο: Διεθνές τουρνουά Λιτόχωρου

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 45 ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΠΟ 8 ΧΩΡΕΣ Στο 11ο Διεθνές Τουρνουά “OLYMPUS...

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΝΤΑΔΑ
ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 45 ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΠΟ 8 ΧΩΡΕΣ

Στο 11ο Διεθνές Τουρνουά “OLYMPUS JUDO CUP”, που διεξήχθη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Απριλίου 2014 στο Λιτόχωρο, με τη συμμετοχή 45 συλλόγων από 8 χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Κύπρος, Ρωσία, Σκόπια, Σερβία, Ιταλία και Γαλλία), η ομάδα Judo του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο μεγάλη Ομάδα είναι τόσο πανελλαδικά όσο και διεθνώς.
Ειδικότερα, ο Σύλλογος συμμετείχε στο Διεθνές Τουρνουά με 12 αθλητές και αθλήτριές του και κατέκτησε 11 μετάλλια συνολικά (4 χρυσά, 3 αργυρά και 4 χάλκινα), φέρνοντας την Ομάδα στην πρώτη πεντάδα μεταλλίων, μεταξύ συλλόγων που συμμετείχαν με πολύ περισσότερους από εμάς αθλητές.

Στη 12άδα της Ομάδας συμμετείχαν :
- οι 2 Πανελληνιονίκες στις Νεάνιδες και Νέες Γυναίκες : η Παπαστάμου Λιάνα στα -52 kg και η Εξηνταβελώνη Δανάη στα -48 kg , οι οποίες επιβεβαίωσαν τις μέχρι σήμερα πρωτιές τους, κατέκτησαν το χρυσό και αργυρό αντίστοιχα μετάλλια, και οδεύουν πια με σιγουριά για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων της Αθήνας.

- Στους Εφήβους συμμετείχε στα -73 kg o Δημήτρης Ανδρίτσος, που αν και με μικρή προηγούμενη εμπειρία σε αγώνες, κατάφερε και κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας του.
- οι 3 Πανελληνιονίκες στους Παίδες-Κορασίδες Α’, επικύρωσαν τις πρωτιές στο πρόσφατο Πρωτάθλημα της Λάρισας : ο Αρβανίτης Θάνος στα -60 kg κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, η Κατσούλη Μυρτώ κέρδισε το αργυρό μετάλλιο και ο Χρυσάκης Γιάννης στα -60 έλαβε το χάλκινο μετάλλιο. Οι επιδόσεις τους αυτές ήταν ό,τι καλύτερο και αποτελεσματικότερο ως διεθνές «βάπτισμα» για τους αθλητές μας, ενόψει των Βαλκανικών Αγώνων Παίδων-Κορασίδων Α’ που θα διεξαχθούν τον Ιούλιο στη Βουλγαρία.

- Οι 2 άλλοι συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Α’ : η Πήττα Χριστίνα στα -52 kg κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο (κερδίζοντας την πρωταθλήτρια της κατηγορίας), ενώ ο Νικολέττος Στρατής στα -55 kg, με αξιόλογη παρουσία στον πρώτο του αγώνα, με αντίπαλο τον νικητή της κατηγορίας του, τραυματίστηκε στον ώμο και αποχώρησε (του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει δριμύτερος στα τατάμι).

- Στους Παίδες Β’ ο Παναγιώτης Σαρηγεωργίου στα – 51 kg έλαβε επάξια το χρυσό μετάλλιο (σημειώνοντας και στις 4 νίκες του ippon)

- Στα Juniors : τα δύο αδέλφια Σοπιλίδης Γιώργος – 18 kg στα mini Juniors και Σοπιλίδης Φάνης – 21 kg στα Juniors B’, μας εντυπωσίασαν όλους, κατακτώντας χρυσό και αργυρό μετάλλια αντίστοιχα. Στα δε Juniors A’ ο Κατσούλης Αλέξανδρος στα -42 kg επανέλαβε τις προηγούμενες επιδόσεις του και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, δίνοντας 5 αγώνες και κάνοντας 4 νίκες (παρότι 1 αγώνας-νίκη ακυρώθηκε λόγω λάθους της Γραμματείας).

Οι νέες – διεθνείς πλέον- διακρίσεις της Ομάδας δικαιώνουν για άλλη μια φόρα το καλό όνομα που έχει αποκτήσει ο Πανιώνιος στα τατάμι και τον προπονητή μας Γιώργο Φραγγελάκη. Ταυτόχρονα, ενδυναμώνουν τους αθλητές και αθλήτριές μας, οι οποίοι πορεύονται με μεγαλύτερη ευθύνη και σεβασμό στον «Δρόμο της Ευγένειας» που έχουν χαράξει και ανταμείβουν όλο και περισσότερο τους κόπους και τη συνεχιζόμενη προσπάθειά τους.

pgss.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια