Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πέρασε από το Ρέθυμνο ο Ιστορικός!

Με το «ροζ φύλλο αγώνα» κατάφερε να φύγει από το Ρέθυμνο ο Ιστορικός, όπου επικράτησε δύσκολα με 67-64 του γηπεδούχου ΑΓΟΡ. Με αυτή την ση...

Με το «ροζ φύλλο αγώνα» κατάφερε να φύγει από το Ρέθυμνο ο Ιστορικός, όπου επικράτησε δύσκολα με 67-64 του γηπεδούχου ΑΓΟΡ.

Με αυτή την σημαντική νίκη ο Πανιώνιος «κλείδωσε» την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις θα αγωνιστεί χωρίς άγχος κόντρα σε Απόλλωνα Πάτρας (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός).

Το παιχνίδι

Πρώτος σκόρερ για τον Ιστορικό ο Γιάννης Αθανασούλας με 14 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησε ο Μίλμπουρν (13π.) και ο Κάρτερ (10π.).

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος είχε την υπεροχή, υπέβαλε τον δικό του ρυθμό στο παρκέ και το σκορ της περιόδου ήταν 20-16 για τους κυανέρυθρους.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβηκαν, είχαν καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο, όμως οι παίκτες του Σφαιρόπουλου διατηρούσαν το υπέρ τους προβάδισμα. Σκορ ημιχρόνου 35-37.

Στην τρίτη περίοδο το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα, όμως κάποια λάθη του Πανιωνίου έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πάρουν το μικρό προβάδισμα (57-55) στο τέλος του δεκαλέπτου.

Η εικόνα των δύο ομάδων δεν άλλαξε ούτε στην τελευταία περίοδο, με τον Πανιώνιο ναι μεν να επανέρχεται μπροστά στο σκορ, χωρίς όμως να μπορεί να πάρει προβάδισμα ασφαλείας.

Έτσι το ματς ήταν ντέρμπι ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα, όμως οι ενέργειες των ΜακΚόλουμ και Μίλμπουρν, αλλά και το «κρύο» αίμα του Αθανασούλα στο φινάλε ήταν ικανά να για να δώσουν στον Πανιώνιο το «ροζ φύλλο αγώνα».

Δεκάλεπτα: 16-20, 35-37, 57-55, 64-67

ΡΕΘΥΜΝΟ: Χαρτ 19, Καλλινικίδης, Κουμπούρας 3, Αγγελόπουλος 6, Ράιτ, Καλαμπόκης 5, Κανονίδης, Σίννης, Λάτοβιτς, Εζιούκου 14 (6 ριμπ.), Ντρτσα 13 (7 ριμπ.), Γκάμπριελ 4 (9 ριμπ.).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: ΜακΚόλουμ 8, Ντούβνιακ 6, Κάρτερ 10 (1), Μίλμπουρν 13 (1), Αθανασούλας 14 (4), Μπατής, Σκορδίλης 2, Λάνγκφορντ 7, Σίμτσακ 5, Κυρίτσης, Σαλούστρος 2

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια