Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος είναι ιδέα...

Του Γιώργου Καρμίρη... Τα σχόλια από τους Πανιώνιους πάνε και έρχονται τις τελευταίες ώρες στα social media σχετικά με τις δηλώσεις που...

Του Γιώργου Καρμίρη...

Τα σχόλια από τους Πανιώνιους πάνε και έρχονται τις τελευταίες ώρες στα social media σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Αραβίδης σε αθλητική εφημερίδα.

Άλλοι κατακρίνουν τα λεγόμενα του ποδοσφαιριστή και άλλοι τάσσονται υπέρ του. Αποτέλεσμα να "λογομαχούν" μεταξύ τους!

Ο Πανιώνιος περνάει δύσκολες στιγμές και αυτή τη στιγμή η μόνη βιώσιμη λύση είναι να μπει η ομάδα στο ευεργετικό άρθρο του πτωχευτικού κώδικα.

Οι ποδοσφαιριστές όλη τη σεζόν αγωνίστηκαν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, με τα προβλήματα να είναι γνωστά και τελικά κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία.

Από εκεί και πέρα κάποιοι έκαναν τις επιλογές τους για το προσωπικό τους μέλλον και από αυτές θα κριθούν.

Όσον αφορά τον Αραβίδη, ο έμπειρος επιθετικός και τις δύο χρονιές έδωσε ότι μπορούσε και ακόμα παραπάνω για τον Πανιώνιο, βοήθησε σημαντικά την ομάδα να πετύχει τον στόχο της, βοηθήθηκε σαφέστατα και ο ίδιος από τον σύλλογο και σίγουρα μόνο καλά λόγια έχει να πει κάποιος φίλαθλος του Πανιωνίου για την αγωνιστική παρουσία του ποδοσφαιριστή.

Όπως και να έχει ο Πανιώνιος όλα αυτά τα χρόνια έχει συνηθίσει να "χάνει" σημαντικούς ποδοσφαιριστές του, όμως έχει μάθει να συνεχίζει να επιβιώνει, γιατί η κυανέρυθρη φανέλα είναι μαγική και η ιστορία αυτού του συλλόγου τον "υποχρεώνει" να συνεχίζει μπροστά και να μην λυγίζει πουθενά!

Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία του κόσμου με την αποδυνάμωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, όμως καλό είναι να μην γίνονται προσωπολατρείες. Πάνω απ' όλα σημασία αυτή τη στιγμή έχει η ομάδα να μπει στο ευεργετικό άρθρο, ώστε να είναι βιώσιμη. Παίκτες και προπονητές πάνε και έρχονται.

Ο Πανιώνιος, αν όλα πάνε καλά διοικητικά, θα βρει το δρόμο του αγωνιστικά. Τα κυανέρυθρα φυτώρια να είναι καλά, τα οποία δεν σταμάτησαν ποτέ και φυσικά δεν θα σταματήσουν να βγάζουν ποδοσφαιριστές έτοιμους να αγωνιστούν και να βοηθήσουν τον Ιστορικό.

Άλλωστε τα είπαμε και παραπάνω. Η κυανέρυθρη φανέλα είναι πολύ βαριά και μαγική. Ο Πανιώνιος είναι ιδέα. Είναι ο κόσμος του. Δεν είναι κανένας ποδοσφαιριστής και κανένας προπονητής η παράγοντας...

1 σχόλιο

  1. Το κατάλληλο άρθρο στην κατάλληλη στιγμή, μπράβο.Να είμαστε ενωμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή