Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο «κατάλληλος» προπονητής...

Του Νίκου Γιαννόπουλου... Αφού λοιπόν η παραμονή του Πανιωνίου εξασφαλίστηκε και μαθηματικά (αν, και όπως είχαμε πει, δεν υπήρχε κανένα...

Του Νίκου Γιαννόπουλου...

Αφού λοιπόν η παραμονή του Πανιωνίου εξασφαλίστηκε και μαθηματικά (αν, και όπως είχαμε πει, δεν υπήρχε κανένα ιδιαίτερο άγχος) οφείλουμε να αρχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε το προηγούμενο σημείωμά μας.

Με ποιον προπονητή πρέπει να πορευτεί ο Ιστορικός την επόμενη σεζόν; Προφανώς κάποιοι από εσάς και απορήσετε εύλογα και θα πείτε “εδώ φίλε ο κόσμος καίγεται, ο προπονητής μας μάρανε;”. Kαι όμως, είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι ενόψει της επόμενης σεζόν.

Εκτός συγκλονιστικού και ευχάριστου απροόπτου, η ΠΑΕ δεν θα εξασφαλίσει άδεια κάτι που σημαίνει ότι η επένδυση στα νέα παιδιά αποτελεί μονόδρομο. Εκτός αυτού εκ των πραγμάτων το ρόστερ θα αλλάξει ριζικά αφού οι περισσότεροι του εφετινού θα αποτελέσουν παρελθόν. Τα νέο αίμα, άρα, θα χρειαστεί καθοδήγηση από έναν προπονητή πλάστη, έναν προπονητή παιδαγωγό που θα κληθεί να παίξει ταυτόχρονα πολλούς ρόλους.

Αυτός ο προπονητής, κατά την ταπεινή μας άποψη, δεν μπορεί να είναι ο Νίκος Αναστόπουλος. Οχι γιατί ο άνθρωπος δεν ξέρει τη δουλειά, κάθε άλλο. Και πολύπειρος είναι και αποτελεσματικός και λάτρης της προπόνησης. Ομως στην έως τώρα προπονητική καριέρα του, ο μουστάκιας δεν έδωσε δείγματα τεχνικού που έχει την υπομονή να δουλέψει με νέα παιδιά και να αναδείξει παίκτες. Περισσότερο εργαζόταν με έτοιμους ποδοσφαιριστές με στόχο το άμεσο αποτέλεσμα και λιγότερο έχτιζε κάτι για το μέλλον.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο Πανιώνιος του 2014-2015 θα είναι γεμάτος νιάτα, θα πρέπει να γίνει μία διαφορετική επιλογή στο θέμα του προπονητή με άνθρωπο νεαρό, που θα κομίσει έναν αέρα ανανέωσης στα αποδυτήρια. Το ποιος θα είναι αυτός αποτελεί θέμα της νέας διοίκησης. Δόξα τω Θεώ πάντως, η Ελλάδα διαθέτει πλειάδα ικανών νέων τεχνικών που έχουν όρεξη για δουλειά και γνώση για το αντικείμενο. Και ο Πανιώνιος, σε τελική ανάλυση, εκτός από ποδοσφαιριστές, μπορεί να δημιουργήσει και ικανούς τεχνικούς. Είναι θέμα dna.

2 σχόλια

  1. Τερεζόπουλος και τέρμα. Το θέμ είναι ποιός θα αναλάβει την Κ20 μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακαρι ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ να μπη σε ρυθμηση ωφειλων για να μπορεση να κανη καποιες μεταγραφες εμπειρων παικτων για να πλαισιωσουν τους ταλαντουχους παικτες της Κ20 και οσοι μεινουν απο τους υπαρχοντες που δεν τους ειχαν μειωση τα συμβολαια τους η διοικηση του εξυγιαντη προεδρου και του ψευτομαγκα οψιμου παραγοντα για να μπορεσουν να κρατησουν την ομαδα σε μια θεση που της αρμοζει και παραλληλα να αναπτυξουν και αυτα το ταλαιντοτους ,ασφαλως σε αυτη την περιπτωση χρειαζεται και ο καταλληλος προπονητης.Ο Τερεζοπουλος τουλαχιστον στην Κ20 εχει δειξη εργο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή