Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική ήττα στο Φάληρο

Φιλική ήττα με 5-3 γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Νίκος Αναστόπουλος είχε την ευκαιρία ν...

Φιλική ήττα με 5-3 γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Νίκος Αναστόπουλος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και πράγματα στο εν λόγω παιχνίδι, δίνοντας και χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Οι κυανέρυθροι ξεκίνησαν με τους Γιανναόπουλο, Παναγιωτούδη, Πάνο, Κουλουχέρη, Παντίδο, Λαμπρόπουλο, Κούρο, Μητρόπουλο, Γιάννου, Ντούνη και Σταυροθανασόπουλο.

Το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο από την αρχή. Ο Πανιώνιος μπήκε καλά στο ξεκίνημα και στο 10' ο Πάνος από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ, ενώ στο 17' το σουτ του Γιάννου ήταν άστοχο.

Ένα λεπτό αργότερα, στο 18’, ο Κολοβός για τον Ολυμπιακό έκανε ωραία ενέργεια, πέρασε την μπάλα στον Διαμαντάκο και αυτός με σουτ έγραψε το 1-0.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και στο 39' έφτασαν στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος. Ο Τόρες σέντραρε από αριστερά και ο Παντίδος απέτυχε να διώξει σωστά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου και σημειώνοντας αυτογκόλ.

Στο 50’ ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι 3 τερμάτων στο φιλικό. Ο Μπουχαλάκης πλάσαρε από καλή θέση και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε στα πόδια του Κουλουχέρη κατέληξε στα δίχτυα

Στο 63’ ο Πανιώνιος μείωσε σε 3-1, χάρη σε γκολ με ωραία κεφαλιά του Ντούνη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Πανιώνιος έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ο Λεωνίδας Καμπάνταης έκανε στο 72’ το 3-2, με ωραία κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ντούνη.

Στο 77' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Φουστέρ από τα 11 βήματα έκανε το 4-2 για την ομάδα του.

Η απάντηση του Ιστορικού ήταν άμεση. Ένα λεπτό αργότερα ο Ντούνης πλάσαρε εύστοχα τον πορτιέρο του Ολυμπιακού, ύστερα από σέντρα του Καμπάνταη και μείωσε σε 4-3.

Το τελικό 5-3 έγραψε ο Φουστέρ στο 89' με κοντινό πλασέ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Παπάζογλου, Αβραάμ, Μαρκάνο, Τόρες, Πελέ, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Κολοβός, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος

Αγωνίστηκαν και οι Βούρος, Μπουχαλάκης, Σαβιόλα, Βλαχοδήμος, Φουστέρ, Σάλιακας, Στρέζος, Καραγκούνης, Τζανακάκης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Παναγιωτούδης, Πάνος, Κουλουχέρης, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Μητρόπουλος, Γιάννου, Ντούνης, Σταυροθανασόπουλος

Έπαιξαν και οι Ζυγογιάννης, Ανέστης, Παπαδόπουλος, Μπεγλεκτσής, Μπούζας, Καμπάνταης, Σπανός

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρ. Ανδρονικίδης (Πειραιά)

ΒΟΗΘΟΙ: Αντ. Σινιοράκης, Δ. Ζησιμόπουλος (Πειραιά)

Δεν υπάρχουν σχόλια