Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Και τώρα το πανελλήνιο…»

Η εφηβική ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού κατέκτησε το πρωτάθλημα Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. και τρεις από τους κυανέρυθρους πρωταγωνιστές μιλάνε αποκλεισ...

Η εφηβική ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού κατέκτησε το πρωτάθλημα Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. και τρεις από τους κυανέρυθρους πρωταγωνιστές μιλάνε αποκλειστικά στα panionianea.gr.

Οι Δημήτρης Σταμάτης, Αναστάσιος Σπυρόπουλος και Σωτήρης Μπιλλής, εμφανώς χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για την επιτυχία της ομάδας, αναφέρθηκαν τόσο στις νίκες επί του Ικάρου όσο και στον στόχο του πανελληνίου πρωταθλήματος στα Τρίκαλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν…

Δημήτρης Σταμάτης: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που με δέχτηκαν στην ομάδα αυτόν τον καιρό και με βοήθησαν να ενταχθώ σε αυτήν. Από εκεί και πέρα ήταν πολύ σημαντική η νίκη κόντρα στον Ίκαρο γιατί καταφέραμε και πήραμε το πρωτάθλημα. Tο συναίσθημα ήταν υπέροχο διότι πήραμε το πρωτάθλημα στην έδρας μας και με την υποστήριξη του κόσμου, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ. Γενικά θα μου μείνει αξέχαστη αυτή η εμπειρία. Τώρα έχουμε ήδη συγκεντρωθεί στο πανελλήνιο. Θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Αναστάσιος Σπυρόπουλος: «Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Τίποτα, όμως, δεν τελείωσε εδώ. Ήταν ο αρχικός μας στόχος και τον πετύχαμε. Τώρα θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο πανελλήνιο. Θέλω να αναφερθώ και στον κόσμο που στα τρία παιχνίδια με τον Ίκαρο μας στήριξε πάρα πολύ και μας έδωσε έξτρα ώθηση και κίνητρο».

Σωτήρης Μπιλλής: «Καταρχάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μας που μας πίστεψαν. Ήταν μία δύσκολη νίκη κόντρα στον Ίκαρο. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολα αυτά τα παιχνίδια και θα έπρεπε να δώσουμε το 100% για να βγούμε νικητές. Τώρα ο δεύτερος στόχος μας είναι το πανελλήνιο όπου φυσικά θα είναι πολύ πιο δύσκολα. Θα θέλαμε να είναι μαζί μας στα Τρίκαλα να είναι και ο κόσμος μας, αλλά ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να έρθουν».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Λυδία Πετροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια