Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο Πανιώνιος είναι μεγάλος σύλλογος και παραμένει ζωντανός »

Κάτι παραπάνω από πετυχημένη είναι η πορεία του Πανιωνίου, δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετώπισε φέτος, σύμφωνα με τον Χρήστο Αραβίδ...

Κάτι παραπάνω από πετυχημένη είναι η πορεία του Πανιωνίου, δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετώπισε φέτος, σύμφωνα με τον Χρήστο Αραβίδη.

Ο πρώτος σκόρερ των «κυανέρυθρων», με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM,  ξεκαθάρισε πως οι Νεοσμυρνιώτες δεν θα χαριστούν σε κανέναν από τους δύο τελευταίους τους αντιπάλους στο πρωτάθλημα, ενώ χαρακτήρισε τον Πανιώνιο "μεγάλο σύλλογο που παραμένει ζωντανός".

Παράλληλα αναφέρθηκε στον Νίκο Αναστόπουλο, στο κεφάλαιο Εθνική ομάδα, αλλά και στο προσωπικό του μέλλον.

Αναλυτικά ο Χρήστος Αραβίδης δήλωσε για...

-τα προβλήματα του Πανιωνίου: «Εμείς κοιτάμε να κάνουμε μια αθόρυβη δουλειά. Αυτό είναι που τελικά μένει από την όλη κατάσταση. Δεν μιλάμε για τα προβλήματα του Πανιωνίου, όχι γιατί δεν είναι σημαντικά, αλλά γιατί δεν θέλουμε την ελεημοσύνη του κανενός, αλλά και για να μην πει κανένας πως παραπονιόμαστε συνεχώς για πράγματα που δεν ισχύουν. Αυτό που έχουμε κάνει είναι ένας μικρός άθλος, όχι μόνο για τα χρήματα που μας οφείλονται, αλλά και για δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες κάνουμε τη δουλειά μας. Η πορεία μας παρά τις αντιξοότητες είναι η μόνη μας παρηγοριά. Προσωπικά πίστευα πως σε αγωνιστικό επίπεδο δεν θα είχαμε πρόβλημα, γι’ αυτό κι έμεινα το καλοκαίρι στην ομάδα αν και θα μπορούσα να αποχωρήσω. Τα προβλήματα του Πανιωνίου όμως δεν είναι εκεί. Ο Πανιώνιος είναι μεγάλος σύλλογος και παραμένει ζωντανός κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.

-τη συμβολή του Νίκου Αναστόπουλου: «Ο κόουτς είναι ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλη εμπειρία στο χώρο, έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες και υπήρξε τεράστιος ποδοσφαιριστής. Μας βοήθησε στην ψυχολογία και σε κάποιους αγωνιστικούς τομείς, με αποτέλεσμα να έχουμε κάνει μία σειρά καλών αποτελεσμάτων και η παρτίδα να έχει σωθεί σε μεγάλο βαθμό».

-την παραφιλολογία πως ο Πανιώνιος θα είναι… χαλαρός στους δύο τελευταίους αγώνες με Βέροια και Πλατανιά: «Δεν με αιφνιδιάζουν όσα λέγονται. Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά. Η δική μου ομάδα δεν πρόκειται να μπει σε τέτοια παιχνίδια, δεν της αρμόζουν, δεν ταιριάζουν ούτε στην ιστορία της ούτε στο παρόν της. Έχουμε κάνει μια τεράστια προσπάθεια και θα είναι τουλάχιστον βλακώδες να πει κάποιος ότι θα χαρίσουμε πράγματα από το δικό μας κόπο. Θα τα δώσουμε όλα στα δύο τελευταία παιχνίδια».

-το ενδεχόμενο κλήσης στην Εθνική: «Αισθάνομαι χαρούμενος για την ανοδική πορεία της καριέρας μου. Έχω δουλέψει πολύ, η ομάδα μου έχει δώσει το βήμα να αναβαθμίσω την καριέρα μου. Το κομμάτι της Εθνικής είναι ένα όνειρο και ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει. Δεν είναι μόνο στο δικό μου χέρι».

-το μέλλον του: «Έχω ένα συμβόλαιο με τον Πανιώνιο που τελειώνει το καλοκαίρι και χρωστάω σε αυτή την ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στα δύο τελευταία παιχνίδια. Μετά έχει ο Θεός, ό,τι καλύτερο μπορέσω να κάνω θα το κάνω, δεδομένων και των δυσκολιών που υπάρχουν».

1 σχόλιο

  1. ΑΡΧΗΓΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΥΡΝΙΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΕΤΑ ΤΩΡΑ ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή