Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αραβίδης: «Τιμάω την φανέλα που φοράω»

Για τη νίκη-παραμονή του Πανιωνίου επί του Αστέρα Τρίπολης, το άγχος που υπήρχε πριν την αναμέτρηση, αλλά και για τις προσωπικές του φετι...

Για τη νίκη-παραμονή του Πανιωνίου επί του Αστέρα Τρίπολης, το άγχος που υπήρχε πριν την αναμέτρηση, αλλά και για τις προσωπικές του φετινές αποδόσεις και το μέλλον της καριέρας του μίλησε ο Χρήστος Αραβίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

 «Χαρακτηρίζω σπουδαία αυτή τη νίκη για την ομάδα μας. Ήμασταν σίγουροι πριν μπούμε στο γήπεδο πως θα τα δίναμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Όπως είπατε οι 3 βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί για την επίτευξη των στόχων μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ελπίζω με κάποιο συνδυασμό τις επόμενες μέρες να σωθούμε και μαθηματικά. Από κει και πέρα έχουμε δυο παιχνίδια για το τέλος του πρωταθλήματος και έχουμε ακόμα δρόμο για να υλοποιήσουμε το στόχο μας.

Είχαμε και άγχος και πίεση γιατί παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, αλλά ήμασταν σίγουροι για τις δυνατότητες μας είχαμε δουλέψει πολύ με τον προπονητή μας όλη την εβδομάδα και βγήκε η δουλειά μας στο γήπεδο και καταφέραμε να έχουμε ένα ήσυχο απόγευμα, αλλά κάναμε και λίγο συντήρηση δυνάμεων προς το τέλος, καθώς έχουμε δυο παιχνίδια ακόμα.

Δεν υπήρχε λόγος που δεν πανηγύρισα απλά μου βγήκε μια πίεση παραπάνω που είχα από όλα όσα τραβάμε όλο το χρόνο καθώς παλεύουμε κάτω από αντίξοες συνθήκες που μόνο εμείς το ξέρουμε αυτό. Όλο το χρόνο παλεύουμε για τη νίκη, κάποιες φορές τα καταφέρνουμε κάποιες όχι, κάποιοι είναι δίπλα μας κάποιοι δεν είναι, κάποιοι μας αδικούν κάποιοι όχι, όμως έχω και εγώ δικαίωμα να πανηγυρίσω με όποιο τρόπο θέλω τα γκολ που πετυχαίνω.

Έχω μάθει να κοιτάζω πάντα μπροστά να περπατάω και να δουλεύω με ψηλά το κεφάλι, ο Πανιώνιος μου έχει δώσει αυτή την ευκαιρία τα τελευταία δύο χρόνια να αναδείξω τα προσόντα μου και την καριέρα μου. Συνεχίζω και τιμάω την φανέλα την οποία φοράω προσπαθώ για το καλύτερο και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θέλω να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ όχι για προσωπικούς λόγους αλλά για να βοηθήσω την ομάδα μου.

Ο Πανιώνιος είναι η ομάδα που κρατάω απ' όλη μου την καριέρα πιο ψηλά  και θα την κρατάω μια ζωή. Από κει και πέρα θα τελειώσει το πρωτάθλημα, θα ολοκληρώσω τους στόχους μου και τη δουλεία μου θα τιμήσω το συμβόλαιο μου και μετά θα δούμε τι θα κάνω. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα».

4 σχόλια

  1. Mπραβο αρχηγε εισαι σωστο παλληκαρι αναγνωρησες την βοηθεια που προσφερη σε ταλαντουχους ποδοσφαιριστες σαν και εσενα η μεγαλη του γενους ποδοσφαιρικη σχολη της Ελλαδος που ειναι η ομαδα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ελπιζω και ευχομαι αυτες οι επιτυχιες να συνεχιστουν και στα δυο τελευταια παιχνιδια και ισως μεχρι τοτε και η ομαδα μας αποκτηση καποιον ισχυρο οικονομικο παραγοντα και να μπορεση να κρατηση ολους αυτους τους ταλαντουχους παικτες,για να εχει του χρονου η ομαδα μας πρωταγωνιστικο ρολο στο πρωταθλημα γιατι αξιζει στην ιστορια 124 ετων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΙΣΤΑΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΠΑΡΗΣ ΟΠΟΙΑ ΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΝ ΜΕΙΝΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πανιώνιος φαίνεται πώς θα σωθεί αν και μέχρι τώρα η σωτηρία δεν έχει επιτευχθεί και μαθηματικά! Οι ποδοσφαιριστές του, του αρχηγού προεξάρχοντος, που είναι πραγματικά η ψυχή της ομάδας, προσπάθησαν σήμερα για το καλύτερο.
    Το ζητούμενο τώρα είναι αν θα μπορέσει η ομάδα να σωθεί και οικονομικά. Αν δηλ υπαχθεί σε κάποιο ευεργετικό άρθρο, ώστε να καταστεί, το ούτως η άλλως μικρό χρέος σε σχέση με άλλες ομάδες, βιώσιμο.
    Επίσης επειδή κατά πάσα βεβαιότητα θα είναι και του χρόνου στη σούπερ λίγκα, μένει να δούμε με ποιούς ποδοσφαιριστές θα συμμετάσχει αφού πολλοί εξ αυτών που αγωνίζονται φέτος θα μας αφήσουν για άλλες "πολιτείες"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Xrhstara fovamai gia sena mhn pareis ton lathos dromo.......ta paradeigmata polla......para polla!!!! To pio kontino mas tha sou thimhsw....kontoes. Katanthse palaimaxos gyrologos xwris taytothta xwris hthos!
    KALH TYXH

    ΑπάντησηΔιαγραφή