Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τριάρα» παραμονής!

Ο Ιστορικός με ολοκληρωτική εμφάνιση επικράτησε άνετα 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη και ουσιαστικά καθάρισε με την «υπόθεση» παρ...

Ο Ιστορικός με ολοκληρωτική εμφάνιση επικράτησε άνετα 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη και ουσιαστικά καθάρισε με την «υπόθεση» παραμονή.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου υπέβαλε από το ξεκίνημα τον ρυθμό της, σημείωσε και τα τρία τέρματα της στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια έφτασε στην επικράτηση.

Σκόρερ για τους κυανέρυθρους οι Γιάννου, Αραβίδης και Ντούνης.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος έδειξε από τα πρώτα λεπτά πόσο πολύ ήθελε τη νίκη και κατάφερε μόλις στο 6ο λεπτό να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Κολοβός εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και ο Γιάννου με πολύ καλό άλμα πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για τον Ιστορικό.

Αυτό το τέρμα έδωσε μεγαλύτερη σιγουριά στα κυανέρυθρα πόδια, με τους παίκτες του Πανιωνίου να ελέγχουν τον ρυθμό του ματς και με ενέργειες –κυρίως- των Κολοβού, Γιάννου και Αραβίδη να προσπαθούν να φτάσουν και στην επίτευξη δεύτερου γκολ.

Οι προσπάθειες των γηπεδούχων απέφεραν καρπούς στο 29’, όπου ο Αραβίδης με κοντινό πλασέ, ύστερα από όμορφη ενέργεια του Γιάννου, έκανε το 2-0 για τον Ιστορικό.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν κάποιες καλές ενέργειες, όμως ο Πανιώνιος ήταν αυτός που ευτύχισε να σημειώσει και τρίτο τέρμα.

Ο Ντούνης δέχτηκε την μπάλα από τον Αραβίδη και με ψύχραιμο τελείωμα «έγραψε» το 3-0, δίνοντας έτσι διαφορά ασφαλείας στους κυανέρυθρους. Σκορ που έμεινε έως το τέλος του 45λεπτου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, με τον Αστέρα να έχει μία ελαφρά πρωτοβουλία, όμως ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες και για τέταρτο τέρμα.

Οι κυανέρυθροι είχαν ιδιαίτερα κεφάτους τους Γιάννου, Κολοβό και Αραβίδη, οι οποίοι ταλαιπωρούσαν συνεχώς την άμυνα του Αστέρα.

Στο 32’ ο Ιστορικός έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του, με τον Αραβίδη να μπαίνει στην περιοχή, όμως το πλασέ που επιχείρησε απέναντι από τον Μπαντή μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Οι Αρκάδες είχαν δύο καλές στιγμές με τους Ντε Μπλάσις και Μπαράλες, όμως ο Ανέστης αντέδρασε σωστά και κράτησε το «μηδέν» στην άμυνα.

Το 3-0 έμεινε έως το φινάλε, ο Πανιώνιος πήρε την άνετη νίκη και ουσιαστικά κλείδωσε την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ.

Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος οι κυανέρυθροι αντιμετωπίζουν την Βέροια (εκτός) και το Πλατανιά (εντός).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Κούρος (70’ Ζαχαράκης), Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κούρντι, Κολοβός (65’ Λάσνικ), Ντούνης, Αραβίδης, Γιάννου (77’ Καμπάνταης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Παπαχρήστος, Κοντοές (46’ Λούι), Ζησόπουλος, Γκόιαν, Σέτι (70’ Μπαράλες), Μουνάφο, Ουσέρο, Καράσκο, Χουάνμα, Βάλντο (60’ Ντε Μπλάσις)

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

4 σχόλια

  1. Μπράβο στον Πανιώνιο για τη σημερινή μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα με το ευρύ 3 - 0. Μαθηματικά σώζεται μόνο αν χάσει αύριο ο Πλατανιάς στη Ξάνθη.
    Ανεξάρτητα όμως τι θα συμβεί στους άλλους αγώνες, ο Πανιώνιος θα πρέπει στις 2 τελευταίες αγωνιστικές να παίξει για την Ιστορία του και την αξιοπρέπειά του. Με λίγα λόγια ακόμη και αν έχει εξασφαλίσει την παραμονή, θα πρέπει να κατέβει και ν' αγωνιστεί για τη νίκη και μόνο αυτή στους δύο άγώνες που απομένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Πανιώνιοι είμαστε ανακουφισμένοι απο την παραμονή αλλά όχι και χαρούμενοι.Είναι γεγονός ότι άλλη ομάδα με τόσα ποικίλα προβλήματα αλλά και με καθαρά ελληνική ομάδα θα είχε ήδη πέσει.Να αναζητηθούν ευθύνες για αυτό το θέμα,το έχουμε ξαναγράψει.Δεν αρμόζει στον Πανιώνιο να ξεφτιλίζετε για θέματα όπως πουλμαν,αδυναμία κράτησης ξενοδοχείου κ.τ.λ.Φτιάξαμε στην ομάδα ΑΕΚ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, χωρίς να πάρουμε μία.

    Ελπίζω η Πανιώνια κίνηση όντως να δώσει λύση είτε με μπροστάρη τον Τσακίρη είτε με κάποιον, κάποιους άλλους.
    Μπράβο στα παιδιά και σε όλο το τεχνικό τιμ για τον άθλο.Τέλος ελπίζω τα όσα ακούγονται για νέα φουρνιά υποσχόμενη να έχουν υπόσταση.Καλό βράδυ σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΑΡΑΒΙΔΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΟΛΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο μαγκες ΦΟΡΤΣΑΡΑΤΕ και πατησατε τον αντιπαλοσας αποδειξατε περιτρανα σε ολους οτι η φανελα που φορατε ειναι βαρια συνεχιστε ετσι και με Βεροια Πλατανια και παλι μπραβο σε ολους τους συντελεστες παικτες προπονητες Πανιωνια κινηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή