Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Δεν θα ξεφτιλιστούμε στην Γ' εθνική...»

Ο Χρήστος Δάρας τόνισε με δηλώσεις του σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι στον Πανιώνιο δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο υποβιβασμού της ομάδ...

Ο Χρήστος Δάρας τόνισε με δηλώσεις του σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι στον Πανιώνιο δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο υποβιβασμού της ομάδας στη Γ' Εθνική, προκειμένου να σβηστούν τα χρέη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Sentra 103,3:

Για την αγωνιστική σωτηρία του Πανιωνίου μετά το 3-0 επί του Αστέρα: "Περιμένουμε ακόμα ένα αποτέλεσμα, αλλά ουσιαστικά κατά 99%... αποστολή εξετελέσθη. Και αυτό είναι το βασικότερο. Ο Πανιώνιος, που στηρίχτηκε σε παιδιά νέα και Ελληνόπουλα, είναι πολύ σημαντικό που αγωνιστικά στέκεται εκεί που ανήκει".

Για την Πανιώνια Κίνηση: "Είναι εκείνη που κράτησε την ομάδα και την χρηματοδοτήσαμε για τα βασικά της έξοδα. Τώρα περιμένουμε να καταθέσουμε την άλλη εβδομάδα την αίτησης για το άρθρο 106 με στόχο να ξεμπλοκάρουμε κάποια χρήματα για να αποδοθούν στους παίκτες και το προσωπικό και στη συνέχεια να μπορέσει η ομάδα μας να είναι βιώσιμη".

Για τον διαχειριστικό έλεγχο και το χρέος: "Έχουμε κάποια εικόνα που είναι όπως την περιμέναμε. Το χρέος, που είναι γύρω στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ είναι βιώσιμο. Αν δεν μπούμε στο άρθρο δεν θα είναι. Τι θα κάνουμε εάν δεν...; Θα ξεκινήσουμε πάλι από το μηδέν όπως και πριν από δύο χρόνια. Ο Πανιώνιος γεννάει παίκτες και αυτό θα ξανακάνει για να μπορέσει να πορευτεί".

Για το αν σκέφτονται τη λύση του υποβιβασμού: "Ένας που αγαπάει πραγματικά την ομάδα και δεν έχει οικονομικό συμφέρον, όπως έχουν πάρα πολλοί που χρησιμοποιούν τις ομάδες, ένας αγνός Πανιώνιος δεν θα μπορεί να δεχθεί την ομάδα του να ξεφτιλιστεί στην Γ' εθνική. Θα προτιμάει να είναι στην Α' εθνική γιατί θα είναι φτωχός, αλλά τίμιος".

Για το πλάνο με τους νέους ποδοσφαιριστές: "Είτε μπούμε στο άρθρο είτε όχι, θα πορευτούμε με νέα παιδιά που έχουν φιλοδοξίες και δεν είναι τουρίστες από το εξωτερικό που έρχονται να πάρουν τα λεφτά".

Για το ποιοι δημιούργησαν την "μαύρη τρύπα": "Οι οπαδοί του Πανιωνίου ξέρουν ποιοι έχουν κάνει το χρέος. Δεν είναι σωστό εκ μέρους μου να τους ονοματίσω. Οι Πανιώνιοι ξέρουν τα πάντα και τους έχουν παραγκωνίσει. Αν ήταν ακόμα εδώ, η ομάδα σήμερα θα είχε πέσει κατηγορία".

2 σχόλια

  1. ΠανιωνιοςΝεμεας30 Μαρτίου 2014 στις 9:59 μ.μ.

    Μπραβο γιατρε θελω να σε συγχαρω για την συνεντευξησου στο σεντρα αυτη την στιγμη ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ εχει αποκτησει εναν ανιδιοτελη παραγοντα που προσφερη οικονομικα και επιστημονικα σε ολη την δυσκολη χρονια που περνα η αγαπημενη μας ομαδα ελπιζω και ευχομαι οταν αναλαβης και προεδρος να σε πλαισιοσουν οικονομικα δυνατοι φιλοι της ομαδος μας για να την οδηγησετε εκει που της αρμοζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή