Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τζούντο: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Α'

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’. ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ, ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΒΑΛΚΑΝΙΑΔΑ ΤΟΥ 2014. Και ο χορός μεταλλίων συν...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’.
ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ, ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
ΣΤΗ ΒΑΛΚΑΝΙΑΔΑ ΤΟΥ 2014.

Και ο χορός μεταλλίων συνεχίζεται...

Ο Πανιώνιος και η Ομάδα του Γιώργου Φραγγελάκη δεν έχει παρά να πανηγυρίζει το μπαράζ νικών των αθλητών τους. Στον δρόμο που χάραξαν οι χρυσές πρωταθλήτριες Νεανίδων Παπαστάμου και Εξηνταβελώνη, ήρθαν να προστεθούν τώρα και οι νεότεροι τζουντόκα της Ομάδας.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Judo Παίδων-Κορασίδων Α’ που διεξήχθη στη Λάρισα την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 η παρουσία των αθλητών μας ήταν εντυπωσιακή και τα αποτελέσματα δικαίωσαν για άλλη μια φορά αυτή την Ομάδα και τον τίτλο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που τα παιδιά φέρουν στη φανέλα τους : οι 4 στους 5 αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν κέρδισαν μετάλλια και έφεραν την Ομάδα ξανά στο βάθρο των Πρωταθλητών.

Συγκεκριμένα, τα μικρότερα παιδιά της ομάδας -από τους μικρότερους αθλητές που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα- ο Γιάννης Χρυσάκης στα -46 κιλά και η Μυρτώ Κατσούλη στα -57 κιλά, κατέκτησαν τα δύο σπουδαία χρυσά μετάλλια της Ομάδας, ενώ και ο Θάνος Αρβανίτης στα -60 κιλά κατέκτησε το αργυρό, νίκες βαρυσήμαντες, αφού εξασφάλισαν στους τρεις αυτούς πρωταθλητές μας την πρόκρισή τους στους Βαλκανικούς αγώνες που θα διεξαχθούν τον προσεχή Ιούλιο στη Βουλγαρία.

Χάλκινη πρωταθλήτρια αναδείχθηκε στα -52 κιλά η Χριστίνα Πήττα, που επέστρεψε στα τατάμι μετά από απουσία λόγω τραυματισμού, ο δε Στρατής Νικολέττος στα -55 κιλά έκανε αξιόλογη εμφάνιση με αντίπαλο τον νικητή της κατηγορίας του.
Οι πανελλήνιες πρωτιές γεμίζουν όλους μας με χαρά και υπερηφάνεια και τα παιδιά μας με μεγαλύτερη ακόμη ευθύνη και σεβασμό γι’ αυτό το άθλημα που τόσο πιστά και αγόγγυστα υπηρετούν.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας, συγχαρητήρια στο Τμήμα Judo του Πανιωνίου, συγχαρητήρια στον προπονητή και τους βοηθούς του.

Ευχόμαστε νέες επιτυχίες και διακρίσεις της Ομάδας στα επόμενα τουρνουά που ακολουθούν και κυρίως στους Πανευρωπαϊκούς Εφήβων-Νεανίδων της Αθήνας και τους Βαλκανικούς Παίδων-Κορασίδων Α΄ της Βουλγαρίας το καλοκαίρι του 2014.

Θα είμαστε όλοι εκεί ενωμένοι για να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες των αθλητών μας και να δοξάσουμε ξανά την Ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια