Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να... λάμψει με Αστέρα η παραμονή!

Να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να φτάσει στη νίκη, η οποία θα του εξασφαλίσει -ουσιαστικά- και την παραμονή στην κατηγορία, θέλε...

Να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να φτάσει στη νίκη, η οποία θα του εξασφαλίσει -ουσιαστικά- και την παραμονή στην κατηγορία, θέλει ο Πανιώνιος στην σημερινή (29/03, 17:15) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δεν μπόρεσε να σώσει την "παρτίδα" στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό (σ.σ. ισοπαλία) και έτσι καλείται στο παιχνίδι με τους Αρκάδες να κάνει το καθήκον της και να "ξεμπερδεύει" με την υπόθεση σωτηρία.

Σαφώς και άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα και την δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά πλέον περιθώρια για απώλεια βαθμών δεν υπάρχει και όλοι δείχνουν αποφασισμένοι να έρθει σήμερα το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο έμπειρος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες μόνο του τιμωρημένου Παύλου Μητρόπουλου, με τον Τάσο Αυλωνίτη να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα των κυανέρυθρων.

Αναλυτικά οι 19 παίκτες που αποτελούν την αποστολή: 
Ανέστης, Παπαδόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρος, Ζαχαράκης, Παναγιωτούδης, Παντίδος, Λάσνικ, Μπούζας, Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου, Καμπάνταης, Πάνος, Σταυροθανασόπουλος, Ντούνης, Αυλωνίτης.

Περιμένουν κόσμο...
Ο καιρός στο λεκανοπέδιο της Αττικής είναι αρκετά καλός, η ώρα (17:15) δεν είναι απαγορευτική και η κρισιμότητα του αγώνα κάνουν τους ανθρώπους, τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Πανιωνίου να περιμένουν από τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών για να ενισχύσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Με Μπαρτολίνι ο Αστέρας
Στη διάθεση του προπονητή του Αστέρα, Στάικου Βεργέτη, για πρώτη φορά φέτος, τέθηκε ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι. Ο Αργεντινός αμυντικός ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και μπήκε στην αποστολή της ομάδας του για τη Νέα Σμύρνη.

Ο τεχνικός των Αρκάδων θα έχει στη διάθεσή του και τους Γκοϊάν και Παχρήστο. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Σανκαρέ και Εντό αλλά και οι τραυματίες Τσαμπούρης και Κυριακόπουλος.

Αναλυτικά: Μπαντής, Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Παπαχρήστος, Μπαρτολίνι, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Ουσέρο, Σέτι, Βάλντο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Χουάνμα και Καράσκο.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια