Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξάνθη τέλος, το μυαλό στον Παναιτωλικό!

Η μέτρια εμφάνιση και η ήττα από την Ξάνθη ανήκουν ήδη παρελθόν για τον Πανιώνιο, καθώς το μυαλό όλων πρέπει να βρίσκεται στο ερχόμενο ματς ...

Η μέτρια εμφάνιση και η ήττα από την Ξάνθη ανήκουν ήδη παρελθόν για τον Πανιώνιο, καθώς το μυαλό όλων πρέπει να βρίσκεται στο ερχόμενο ματς με τον Παναιτωλικό.


Χρόνος για απογοήτευση δεν υπάρχει, αφού την Τετάρτη (26/03) ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς, αυτό με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη.

Η "υπόθεση" παραμονή ακόμη δεν έχει τελειώσει και η νίκη στον αγώνα με τους "Αγρινιώτες" μοιάζει επιτακτική, προκειμένου να καταφέρει ο Ιστορικός να φτάσει στους 37 βαθμούς και ουσιαστικά να "κλειδώσει" την σωτηρία.

Στον αγώνα της Ξάνθης δεν πήγε τίποτα καλά για τον Πανιώνιο, με την ομάδα να μην έχει ξεκάθαρο επιθετικό πλάνο, ενώ και αμυντικά να φαίνεται "γυμνή" στα δύο τέρματα που δέχτηκε.

Όπως και να έχει αυτό το ματς -όπως αναφέραμε και παραπάνω- έχει τελειώσει και οι κυανέρυθροι καλούνται να... φανερώσουν ξανά το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνουν στη Νέα Σμύρνη και να φτάσουν στο "τρίποντο"-παραμονή.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια