Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νικητής στο... θρίλερ!

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο κλειστό της Αρτάκης ο Πανιώνιος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΟΚ στην παράταση με 95-92...

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο κλειστό της Αρτάκης ο Πανιώνιος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΟΚ στην παράταση με 95-92 και να πανηγυρίσει μία σημαντική νίκη.

Οι κυανέρυθροι ήταν μπροστά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, είχε το πάνω χέρι και δίκαια κατάφερε να πάρει το «ροζ φύλλο αγώνα».

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου διατηρούσε το προβάδισμα στο σκορ από το ξεκίνημα, όμως οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν και μείωσαν κάποιες φορές το σκορ, ειδικά στα τελευταία λεπτά.

Τελικά, 24 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο ΠΑΟΚ με τρίποντο του Χαραλαμπίδη ισοφάρισε σε 83-83, με το παιχνίδι να γίνεται «θρίλερ».

Την τελευταία επίθεση του Πανιωνίου την πήρε πάνω του ο ΜακΚόλουμ, με το σουτ τριών πόντων όμως που επιχείρησε με την λήξη να είναι άστοχο και το ματς να οδηγείται στην παράταση.

Στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης το ματς παρέμεινε «θρίλερ» ως το φινάλε, με τους φιλοξενούμενους να «πυροβολούν» με τρίποντα!

Οι κυανέρυθροι , όμως, ήταν αυτοί που συνολικά είχαν πιο σωστές επιλογές, βρήκαν τις λύσεις που έπρεπε, έδειξαν ψυχικά αποθέματα και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στην πολύ σημαντική νίκη, με τις δύο εύστοχες βολές του Μίλμπουρν.

Πρώτος σκόρερ για τον Πανιώνιο αναδείχθηκε ο ΜακΚόλουμ με 20 πόντους, ενώ με 13 πόντους ακολούθησαν οι Μπατής και Σαλούστρος.

Πλέον και με αυτή την επιτυχία ο Ιστορικός έχει δύο περισσότερες νίκες από τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά –όχι μαθηματικά- «κλείδωσε» την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (σ.σ. απομένουν τρεις αγωνιστικές).

Δεκάλεπτα: 30-23, 47-43, 63-63, 83-83, 95-92 (παράταση)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: ΜακΚόλουμ 20 (3), Ντούβνιακ 4 (1), Κάρτερ 10, Μίλμπουρν 10 (1), Αθανασούλας 6 (1), Μπατής 13 (2), Σκορδίλης, Λάνγκφορντ 8, Μισέλ, Σίμτσακ 12, Σαλούστρος 13 (2)

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια