Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μητρόπουλος στα panionianea.gr: «Να δώσουμε το 150% των δυνάμεων μας…»

Το 150% των δυνάμεων τους πρέπει να δώσουν από εδώ και πέρα οι παίκτες του Πανιωνίου, σύμφωνα με τον Παύλο Μητρόπουλο. O αμυντικός μέσος τ...

Το 150% των δυνάμεων τους πρέπει να δώσουν από εδώ και πέρα οι παίκτες του Πανιωνίου, σύμφωνα με τον Παύλο Μητρόπουλο.


O αμυντικός μέσος του Ιστορικού μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε τόσο στην εικόνα της ομάδας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όσο και στη δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αρχικά ο 23χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε:
«Νομίζω πως κόντρα στον Ολυμπιακό δείξαμε αρκετά καλή εικόνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς, όμως στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε τουλάχιστον να έχουμε μειώσει το σκορ».

Για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί, ο Μητρόπουλος δήλωσε: «Πλέον στρεφόμαστε στη δύσκολη συνέχεια που έχουμε μπροστά μας και θα πρέπει να δώσουμε όλοι μας το 150% των δυνάμεων μας, αρχής γενομένης από το ματς με τον Άρη για να επαναφέρουμε τον Πανιώνιο στις επιτυχίες».

Τέλος για το ερχόμενο εκτός έδρας ματς με τον Άρη επισήμανε: «Πιστεύω πως σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Άρης έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς, αλλά αν παρουσιαστούμε εμείς συγκεντρωμένοι και σωστοί στον τρόπο παιχνιδιού μας, τότε θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια