Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διαφωνία Τσακίρη με ΠΑΕ!

Τις αμφιβολίες του για το πληρωτέο ποσό του ενοικίου (2012-2013) για το «Απήλιον» που κατέβαλαν οι «κυανέρυθροι» εξέφρασε ο Κωνσταντίνος ...

Τις αμφιβολίες του για το πληρωτέο ποσό του ενοικίου (2012-2013) για το «Απήλιον» που κατέβαλαν οι «κυανέρυθροι» εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος αυτό το ποσό ξεπερνά τις 750 χιλ. ευρώ, με τον πρώην ισχυρό άνδρα του συλλόγου, όμως, να τονίζει πως πληρώθηκαν 424.000 ευρώ.

«Για την περίοδο 1/1/2012 έως σήμερα, αναγνωρίζω ότι πληρώθηκαν για το "Απήλιον" 424.000 ευρώ και όχι 751.000 ευρώ όπως ισχυρίζεται η ΠΑΕ. Ολο το λογιστήριο του “Απήλιον” είναι στη διάθεση οποιουδήποτε για να τσεκάρει το αληθές όσων λέμε», είπε αναλυτικά ο κ. Τσακίρης.

7 σχόλια

  1. Ο παραπανω κυριος κανει οικονομικο ελεγχο .Ας μας πει ποια ειναι αληθινα ποσα και ποια οχι. Ας μας εξηγησει βεβαια πως υπερχρεωσε και ο ιδιος η παε και φθασαμε σημερα να μας διοικουν μπακαλομαναβηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα ποιο ποσο ειναι το αληθες !!!!!!!!!!!αν το σωστο ειναι του Τσακιρη πρεπη να μας πουν αμεσα πριν την γενικη συν.ο εξυγιαντης προεδρος και η παρεα του νεας κοπης που πηγαν τα 327 χιλ ευρω.Να δουμε τι αλλους λαγους θα βγαλουν απο τον ελεγχο πρεπη να τελειωση πριν την συνελευση για να μην μας παραμηθιασουν οπως περσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχίζουν να μαζεύονται πολλά στον Πανιώνιο και η κατάσταση δυσκολεύει,
    με ανοικτά μέτωπα. Μόνο και μόνο πως υπάρχει ρητή δέσμευση από τη
    διοίκηση πως την Πέμπτη είναι μέρα πληρωμών προς τους ποδοσφαιριστές,
    αυξάνει την πίεση. Γι' αυτόν τον λόγο και η... ωφελιμότητα του group
    therapy που έγινε χθες από τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, ο οποίος θέλει
    να προλάβει τα χειρότερα. Ο νεαρός τεχνικός «χτύπησε» στο φιλότιμο των
    παικτών και κυρίως των παλιών από τους οποίους ζήτησε να βάλουν πλάτη.
    Και όταν λέμε παλιών, δεν εννοούμε μόνο αυτούς που βρίσκονται για τρία
    χρόνια στην ομάδα αλλά κυρίως των «δικών του παιδιών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τσακίρης την έφερε την ΠΑΕ σε αυτά τα χάλια ; Ο άνθρωπος τα λεφτα του έβαζε και τα λαμόγια τα τρωγανε Βγαίνει και ο υπάλληλος του Μαρινάκη και κανει και δηλώσεις που απο την θητεία του ξεκίνησαν ολα. Μετα ήρθαν και οι σωτήρες και έδεσε το γλυκό. Το θέμα ειναι τι κανουμε τωρα; Ο ΠΑΝΙΟΝΙΟΣ διαλύεται ο ΤΣΑΒΑΛΟΣ και η παρέα του θα πουλήσουν και το γήπεδο άντε και σώθηκες φέτος του χρόνου τι θα κανεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιες λογικές σκέψεις: Για ποιο λόγο να πει ψέματα η διοίκηση; Γιατί να μην παραδώσει τα πραγματικά οικονομικά στοιχεία; Για τα γίνει ρεζίλι, για να ξευτελιστεί όταν σε λίγες μέρες ανακοινωθούν τ’ αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου που είχε παραγγείλει ο Τσακίρης; Εικάζω, διότι δε γνωρίζω τα πραγματικά στοιχεία, ότι η Παε Πανιώνιος πλήρωνε τα χρήματα στην εταιρία στην οποία ανήκε το Απήλιο, που προφανώς ήταν συμφερόντων Τσακίρη. Άρα τα 751.000 ευρώ πληρώθηκαν στην εταιρία που είχε το Απήλιον και τα 424.000 ευρώ πήγαν στην τσέπη του Τσακίρη που ήταν ο μεγαλομέτοχος της παραπάνω εταιρίας.
    Όμως κοντός ψαλμός αλληλούια! Σε λίγες μέρες θα βγουν τ’ αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου που διενήργησε ο Τσακίρης και θα δούμε τι θα δείξουν. Όπως επίσης στις 19/2 θα γίνει η ΓΣ, στην οποία θα ειπωθούν και θ’ απαντηθούν πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Τσακίρης σε απλά ελληνικά λέει: "Ολο το λογιστήριο του “Απήλιον” είναι στη διάθεση οποιουδήποτε για να τσεκάρει το αληθές όσων λέμε" Συνεπώς δεν μπορεί να υπάρχουν ερμηνείες του στυλ ότι άλλο το Απήλιο άλλο η τσέπη Τσακίρη. Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο "κύριος αυτός" όπως γράφει κάποιος φεύγοντας άφησε ένα θησαυρό σε παίκτες που οι επόμενοι ξεπούλησαν όπως και ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο που οι επόμενοι λύσσαξαν να αλλάξουν τη συμφωνία για να δίνουν μόνο 6000 ευρώ το μήνα. Το πως με 6000 ευρώ το μήνα από τον προηγούμενο Νοέμβρη ισχύουν τα νούμερα της διοίκησης αυτό θα πρέπει να μας το εξηγήσει η διοίκηση και όχι ο Τσακίρης. Όπως επίσης υποχρεωμένη να παρουσιάσει απολογισμό οικονομικό και διοικητικό ήταν η διοίκηση και όχι ο Τσακίρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΗΣΑΥΡΟ ΣΕ ΧΡΕΗ.ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή