Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Η εμφάνιση παρά το άσχημο αποτέλεσμα μας δίνει ώθηση για την συνέχεια»

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος κράτησε αρκετά θετικά στοιχεία από το ματς του Πανιωνίου με Ολυμπιακό παρά την ήττα της ομάδας. Στην αρχική...

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος κράτησε αρκετά θετικά στοιχεία από το ματς του Πανιωνίου με Ολυμπιακό παρά την ήττα της ομάδας.

Στην αρχική του τοποθέτηση για την αναμέτρηση ο προπονητής του Ιστορικού τόνισε πως «σχετικά με τον αγώνα νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που κρατάμε πολλά θετικά στοιχεία. Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε δύο γκολ σε νεκρό χρονικό διάστημα και ουσιαστικά δεν είχαμε κινδυνεύσει ούτε πριν από τα γκολ, ούτε και μετά. Δεν είχαμε καθόλου κατοχή της μπάλας. Ο Ολυμπιακός μας κούρασε. Ξέραμε ότι παίζαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα υατή τη στιγμή και νομίζω ότι σπαταλήσαμε άδικα για τους εαυτούς μας ένα πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος κρατήσαμε μπάλα και δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες. Και δεν είναι μόνο το δοκάρι στο σουτ του Μητρόπουλου. Είναι άλλες δύο φάσεις του Αραβίδη, άλλη μία του Ντούνη. Το θετικό για εμένα είναι ότι έδειξε η ομάδα τα στοιχεία που έπρεπε. Η μαχητικότητα, η συναδελφικότητα, η αλληλεγγύη, μία λέξη με τεράστια σημασία. Και είναι σημαντική λέξη για τον Πανιώνιο. Έχουμε μία δύσκολη συνέχεια μπροστά μας. Χαίρομαι γιατί στην προσπάθειά μας να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά, μπήκαν παιδιά που τα έδωσαν όλα. Και νομίζω ότι η σημερινή εμφάνιση παρά το άσχημο αποτέλεσμα μας δίνει ώθηση για την πολύ δύσκολη συνέχεια».

Γνωρίζατε ότι έβλεπε την ομάδα σας και ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

«Δεν το γνώριζε κανένας. Αλλά έχω ξαναπεί ότι το κίνητρο που εγώ προσωπικά προσπαθώ να δώσω στα παιδιά, είτε είναι ο Κουλουχέρης, είτε ο Μπούζας, είναι ότι αγωνίζονται στον Πανιώνιο και είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ό,τι καλύτερο. Οπότε είναι από μόνο του κίνητρο το να αγωνίζεσαι στον Πανιώνιο. Αν γνώριζαν τα παιδιά την παρουσία του Μόγιες, σίγουρα δεν το γνώριζαν. Εγώ δεν διέκρινα αδιαφορία σήμερα, όπως δεν την είχα διακρίνει και με τον Εργοτέλη. Τα παιδιά προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι να δίνουν αυτό που μπορούν».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Εαν στην συνεχεια του πρωταθληματος αγωνηστητε οπως παιξατε στο περισσοτερο διαστημα του Β ημιχρονου νομιζω οτι θα τα καταφαιρουμε να ξεφυγουμε απο τις τελευταιες θεσεις τις βαθμολογιας συντομα .Παρα τα προβληματα σας κοιταξατε με αξιωσεις τον αντιπαλο που εχει τεραστια διαφορα στο μπατζετ με ολες τις ομαδες και ας σταματησουν οι λιγοι φιλοι ΣυνΠανιωνιοι να σας αποδοκιμαζουν οταν ειναι γνωστο σε ολους μας οτι αγωνιζεστε απληρωτοι, χωρις διοικηση και κατω απο πιεση επι αρκετο διαστημα γερα μαγκες να σωθει η ομαδα συντομα, αποβαλετε το αγχος εχετε πολλες ικανοτητες και θα τα καταφαιρετε. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή