Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αποδοκιμασίες προς παίκτες και διοίκηση!

Ένταση δημιουργήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη, όπου οπαδοί του Πανιωνίου αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες τ...

Ένταση δημιουργήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη, όπου οπαδοί του Πανιωνίου αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες της ομάδας για την αγωνιστική τους συμπεριφορά, ενώ τα περισσότερα "γαλλικά" άκουσε η διοίκηση της ΠΑΕ.

Οι φίλαθλοι του Ιστορικού δεν μπορούσαν να "χωνέψουν" την ήττα των κυανέρυθρων, κόντρα στους Κρητικούς οι οποίοι αγωνιζόντουσαν για περίπου 20 λεπτά με εννιά παίκτες!

Περίπου 150 οπαδοί του συλλόγου βρέθηκαν λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης έξω από τις θύρες 5-6 και αποδοκίμασαν έντονα τους ποδοσφαιριστές για την εικόνα που είχαν στο ματς, αλλά και την διοίκηση.

Οι Αραβίδης, Κουλουχέρης και Γιάννου βγήκαν από τα αποδυτήρια για να μιλήσουν στο συγκεντρωμένο πλήθος, με την ένταση όμως αρχικά να μην λέει να κοπάσει.

Μάλιστα ο αρχηγός του Πανιωνίου είχε έντονο διάλογο με κάποιους από τους οπαδούς και αποχώρησε από το σημείο ιδιαίτερα εκνευρισμένος.

Οι Κουλουχέρης και Γιάννου έμειναν και άκουσαν τα παράπονα των φιλάθλων για αρκετά λεπτά, χωρίς να ξεφύγει σε κανένα σημείο η κατάσταση.

Στο σημείο για λίγα λεπτά βγήκε και ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του άκουσε τα παράπονα των φίλων του Ιστορικού.

Οι οπαδοί του Πανιωνίου ζητούσαν -μεταξύ άλλων- να μην συνεχίζουν να αγωνίζονται με την ομάδα παίκτες που ήδη έχουν συμφωνήσει με άλλο σύλλογο, ενώ οι φωνές τους για να μιλήσουν με ανθρώπους της διοίκησης δεν εισακούστηκαν.

Πλέον, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ βαρύ και πλέον τεχνικό τιμ και παίκτες καλούνται να δουλέψουν σκληρά, να βρουν την δύναμη και τα ψυχικά αποθέματα, προκειμένου να έρθουν καλύτερες μέρες...

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

6 σχόλια

  1. http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/atromitos/symfwnia-me-kouro.2624315.html

    Πουλησαν κατω απο το τραπεζι και τον κουρο στον Ατρομητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι οπαδοί του Πανιωνίου ζητούσαν -μεταξύ άλλων- να μην συνεχίζουν να αγωνίζονται με την ομάδα παίκτες που ήδη έχουν συμφωνήσει με άλλο σύλλογο,

    Mα ολη εντεκαδα εχει ηδη φυγει.Αυλωνιτης κολοβος ειναι δανεικοι του γαυρου.Παναγιωτουδης δανεικος του παοκ.Γιαννακοπουλος μητροπουλος δανεικοι απο ουντινεζε και αγρινιο(η μηπως πειραια).Λαμπροπουλος τον πουλησαν στην ΑΕΚ.Αραβιδης και ανεστης στην αεκ ,ενω τον κουρο τα πηραν under the table και ειναι παικτης του Ατρομητου.
    Ποιος μενει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω να μην κάνουν τη μακακία και ρίξουν τον Πανιώνιο,οι τυχάρπαστοι μπατήριδες που τον ανέλαβαν και έδιωξαν τον Τσακίρη.Είναι οι γνωστοί που ήταν στα υβριστικά πριν κάποια χρόνια,δίπλα,δίπλα!
    Ελπίζω γιατί θα φάνε πολύ ξύλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχως η ηττα απο τον Εργοτελη ηλθε σε εναν αγωνα που επι 20 λεπτα πεζαμε με 2 παικτες παραπανω τωρα αυτα που γινοντε μετα το παιχνιδι απο δικαιολογημενα αγανακτισμενους φιλους της ομαδος εναντιον τον παικτων ειναι μεγαλο λαθος διοτι οταν εχεις μια ανυπαρκτη εως πολυ επικυνδινη διοικηση η οποια δεν προσφερη τιποτα στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ απεναντιας η παρουσια του ψευτομαγκα ωψημου παραγοντα ο οποιος ειναι και ο μοναδικος υπευθυνος για την διαλήμενη κατασταση που βρισκετε η ομαδα με την ανοχη του εξηγυαντη προεδρου οταν εδιωξαν τον προπονητη πριν απο δυο αγωνας για να ληξη ο πρωτος γυρος οταν μειωσαν διαρκειες συμβολαιων οταν δεν κατεθεσαν ανανεωσεις συμβολαιων οταν ξεπουλανε τους περισσοτερους ταλαντουχους παικτες για να μην χασουν την εξουσια μπαινουν στα αποδυτηρια και απειλουν τους παντες οταν δεν εχουν τα εξοδα να καλυψουν την διαμονη της ομαδος στα Χανια και τα πληρωνη ο γιατρος αγωνος τι τους θελουμε???και σας ρωταω φιλοι μου αγανακτισμενοι γιατι δεν κυνηγησατε αυτους ????παρα τα βαζετε με τους απληρωτους η τους δανεικους παικτες απο τους οποιους περιμενουμε να σωθει η ομαδα πρεπη να καταλαβουμε οτι η ομαδα εχει ενα μικρο ροστερ δεν εχει εμπειρους παικτες για να παρουν την ομαδα στην πλατη τους γιαυτο αγαπητοι φιλοι για να μην κλαιμε στο τελος της σαιζον πρεπη ολοι μαζυ να στιρηξουμε τους παικτες να μπορεσουν να βαλουν το καραβι στο λιμανι γιατι σε αντιθετη περιπτωση η αγαπημενη μας ομαδα θα κανη πολλα χρονια να ανακαμψη σε αυτο το σημειο ειναι υποχρεωση της ομαδας σωτηριας του Δεκεμβριου να δραση αμεσα ας αφησουν τις διαφορες τους αν υπαρχουν με τους ανυπαρκτους διοικουντες να μουν μπροστα για να σωσουν την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΣΑΒΑΛΕ & ΓΚΛΕΖΑΚΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ελα ντε!!!να μπουν οι 150 που πηγαν να γκρινιαξουν και να παιξουν!!!!! η ηττα αυτα φερνει!!!!!κλαψα και μιζερια!!!!!μπορουν αν θελουν να μας κρατησουν οι παικτες........φτανει να το θελουν !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή