Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Όποιος ήταν εδώ είδε και κατάλαβε πολλά...»

Ο εκνευρισμός του Κωνσταντίνου  Παναγόπουλου ήταν αρκετά μεγάλος στην συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας μεταξύ άλλων -χαρακτηριστικά- πως βρέθ...

Ο εκνευρισμός του Κωνσταντίνου  Παναγόπουλου ήταν αρκετά μεγάλος στην συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας μεταξύ άλλων -χαρακτηριστικά- πως βρέθηκε στην αίθουσα μόνο και μόνο επειδή ήταν υποχρεωμένος.

Παράλληλα, ανέφερε πως η ομάδα και οι παίκτες είναι για πολύ μεγαλύτερα πράγματα

Αναλυτικά:

«Βρίσκομαι σε αυτή την αίθουσα μόνο και μόνο γιατί είμαι υποχρεωμένος να είμαι εδώ εκπροσωπώντας τον ιστορικότερο σύλλογο στην Ελλάδα. Η οργή και ο θυμός δεν είναι ο καλύτερος συμβουλάτορας. Δεν θα ήθελα να μπω σε περαιτέρω ανάλυση του αγώνα. Όποιος ήταν εδώ σήμερα είδε πολλά και κατάλαβε ακόμα περισσότερα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές και αυτή η ομάδα είναι για πολύ μεγάλα πράγματα».

Νωρίτερα στην κάμερα της Nova, ο Παναγόπουλος δήλωσε:

«Ο Πανιώνιος με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που κατέθεσαν τα πάντα στο γήπεδο, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στη συνέχεια. Δείτε τι αντιμετωπίζουμε. Είναι ντροπή αυτά τα πράγματα. Έχουμε φτάσει σε σημείο να γίνονται τραγικά πράγματα. Ποδοσφαιριστής χτύπησε ποδοσφαιριστή και δεν αποβλήθηκε και προπονητής χτύπησε ποδοσφαιριστή και δεν έγινε τίποτα. Αυτός ο Πανιώνιος με την ψυχή που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές θα είναι και του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ.».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

8 σχόλια

  1. tsakirh gyrna pisw kai mhn vazeis oyte 1 eyrw.........apla kane thn diaxeirhsh gia na exoume epitelous k emeis proedro maga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την επομενη φορα που θα παμε να παιξουμε σε μια δυσκολη εδρα να ζητησουμε να μας σερβιρουν κεκακια με τσαι....
    Ή εχεις ως ομαδα τα κοτσια να παιρνεις βαθμους ή δεν τα εχεις . Ομαδα που χανει απο τον Εργοτελη που επαιζε με 9 παικτες και εχει 2 ηττες απο τον φετινο Αρη, μαλιστα την μια επαιζε με 10 παικτες ο αρης, δεν δικαιουτε να μιλαει ουτε για διαιτησιες αλλα ουτε και για τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είσαι βλήμα μεγατόνων.....εσύ κι όσοι σκέφτονται σαν εσένα...να σου θυμίσω ότι ο τύπος αυτός θα σε πωλούσε στο ψωμιάδη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν θες να γυρισει χωρις να βαλει ουτε 1 ευρω,ποιος θα τα βαλει,εσυ;;; Πως θα παρουμε αδειοδοτηση για μεταγραφες; Πως θα παρει αδεια το γηπεδο; Πως θα γινουν μεταγραφες που φευγουν τουλαχιστων 9 παιχτες; Πως θα αποπληρωθει το χρεος; Που θα κανεις προπονηση; Σταματηστε να σαλιαριζετε και να μιλατε σοβαρα...Αν ο Τσακιρης θελει να γυρισει,καλως να γυρισει,απλα θα πρεπει να το βαλει το χερι στην τσεπη..Οχι βαθεια,αλλα θα το βαλει.Μακαρι βεβαια να εχει και αλλους μαζι του και ολοι μαζι να δουλεψουν.Με τις γνωριμιες τους,με αυξηση των χορηγων με εγγυησεις για αποπληρωμη του χρεους σε βαθος χρονου(ισως και καποιο κουρεμα(μια και ειναι επικαιρο).Και ο θεος βοηθος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω με spacelord η διαφορα μας με ΑΡΗ ειναι η μαγκια.Αφου παιζεις χεσμενος θα χασεις.Οι ανικανοι αρειανοι αν επαιζαν συνεχεια μαζι μας θαχαμε Αρης 1ος και ΑΓΚΑΝΘΟ 1ος σκορερ.Και δεν γνωριζω αν υπαρχει ομαδα με 9 πουχει κερδισει με 0-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίσης για όσους ονειρεύονται ότι με πραξικόπημα θα εμποδίσουν τη Γενική Συνέλευση από το να γίνει και διαδίδουν τις γνωστές φήμες στην πλατεία, ότι θα μείνουν με το όνειρο. Τα μπραβιλίκια και τα πραξικοπήματα έξω από τον Πανιώνιο... τα έχουμε ζήσει, τα χορτάσαμε και τα ξεράσαμε όχι άλλο. Όλοι μαζί θα αποφασίσουμε όπως πρέπει για το μέλλον του Συλλόγου ανοικτά, με ειλικρίνεια και με μυαλό. Οι κραυγές και τα μπραβιλίκια βοηθούν μόνο αυτούς που θέλουν να κρύψουν την αλήθεια των προθέσεών τους.
    Ο Πανιώνιος είναι σύλλογος ιστορικός και συλλογικά θα αποφασίσουμε για μία κρίσιμη καμπή της ιστορίας μας. Να μην λείψει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aytoi pou einai twra vazoun???? Aytoi pou ta vriskoun??? Prin liges meres vgeike o isologismos kai eidame esoda kai eksoda. Opoios exei myalo as skeytei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Esy jon parakolouthise thn omada na xreokopei, na thn leilatoun, na thn tapeinonoun opws me ton teleyteo arh kai pes den thelo proedro me kyros. Twra an perimeneis kanena arava h rwso.........kalhnyxta

    ΑπάντησηΔιαγραφή