Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με Καμπάνταη στο Καραϊσκάκη

Στην διάθεση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου τέθηκε o Λεωνίδας Καμπάνταης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και συμπε...

Στην διάθεση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου τέθηκε o Λεωνίδας Καμπάνταης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Πάντως, ο έμπειρος επιθετικός είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό και όλα δείχνουν πως δεν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Πανιωνίου είναι πιθανό να δώσει ανάσες ξεκούρασης σε ένα-δύο βασικούς ποδοσφαιριστές, αφού την ερχόμενη Δευτέρα ακολουθεί το σημαντικό ματς με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Εκτός "μάχης" για τον αγώνα του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Κούρος και Λαμπρόπουλος, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Μητρόπουλος που εξέτισε την ποινή του.

Η αποστολή: Καμπάνταης, Αραβίδης, Γιάννου, Σταυροθανασόπουλος, Κολοβός, Ντούνης, Κωστάκης, Λάσνικ, Μπούζας, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος, Κορκόντζελος, Ζαχαράκης, Κωτσαλάς, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Παντίδος, Κούρντι, Πάνος, Ανέστης, Ν. Παπαδόπουλος, Μπεγλεκτσής.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια