Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσάβαλος: «Εν αναμονή των αποτελεσμάτων»

Σε γραπτή δήλωση προχώρησε την Παρασκευή (07/02) ο Βασίλης Τσάβαλος. Ο Πρόεδρος του Πανιωνίου αναφέρει πως βρίσκεται εν αναμονή των απο...

Σε γραπτή δήλωση προχώρησε την Παρασκευή (07/02) ο Βασίλης Τσάβαλος.

Ο Πρόεδρος του Πανιωνίου αναφέρει πως βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων του διαχειριστικού ελέγχου που πραγματοποιείτε στην ΠΑΕ, με το σχόλιο του ουσιαστικά να αφορά την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο Γεράσιμος Βεντούρης.

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Τσάβαλου: "Είμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων του διαχειριστικού ελέγχου, που διενεργείται στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, τα οποία και θα δείξουν την ακριβή κατάσταση της ομάδας".

4 σχόλια

  1. ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ γιατί δεν βγάζουν μια ανακοίνωση που θα επισημοποιούν τον
    «γάμο» των παικτών τους με την ΑΕΚ να τελειώνει το ζήτημα; Φοβούνται
    κάτι άλλο πέρα από την οργή των «Πανθήρων»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε ψευτομαγκεσ πηγατε και την πεσατε στουσ παιχτεσ,αντι να κυνηγατε αλλουσ.τωρα θα χασουμε σιγουρα απο τον αρη.θα παμε χωρισ στηριξη,και ψυχολογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους παικτες τους εχουν πουλησει κατω απο το τραπεζι και τωρα βαζουν τους οργανωμενους να τους την πεσουν.Ωραια!
    Λεπτομερεια στους οργανωμενους κανουν κουμαντο ο γιος και ενας που δουλευει στο μαγαζι αυτουνου που πουλησε τους παικτες στον Μελισσανιδη.Ομορφος κοσμος αγγελικα πλασμενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΒΑΛΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΙΜΜΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή