Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λαμπρόπουλος: «Το ποδόσφαιρο με τον Σούλη πάει 100 χρόνια πίσω...»

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού που διατηρεί στο Facebook επιτέθηκε κατά του Σούλη Παπαδόπουλου, ενώ άφησε α...

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού που διατηρεί στο Facebook επιτέθηκε κατά του Σούλη Παπαδόπουλου, ενώ άφησε αιχμές και για τους παίκτες του Άρη.

 Διαβάστε αναλυτικά:

"Δυστυχως με τέτοιους ανθρώπους το ποδοσφαιρο παει εκατό χρονια πισω. Ειστε άτυχος κύριε Σουλη που ολο αυτο έγινε μπροστα στο φωτογραφικό φακό και το ειδε όλος ο κοσμος αλλα ειστε και τυχερός που έγινε αυτο μεσα στο αγωνιστικό χώρο.. Στην ζωη μου εχω μαθει να σεβομαι αυτούς που με σέβονται... Δυστυχως κύριε Σουλη ρόδα ειναι και γυρίζει..

Κάποια στιγμή αν υπάρχεις ακόμα στον ποδοσφαιρικό χαρτί θα τα πούμε.. Επίσης θελω να πω ενα μπραβο σε κάποιους συναδέλφους μου, που περνάνε τις ίδιες δύσκολες στιγμες με εμας και που με την πρωτη ευκαιρια δυναμητίζουν το κλίμα και το παίζουν οπαδοί όπως ο κύριος... Συγχαρητήρια στον κοσμο του Άρη ήταν οι μόνοι που ηταν πραγματικα κύριοι και βοήθησαν καθαρά την ομάδα τους στο σημερινό παιχνίδι".

2 σχόλια

  1. Πώς να πάει μπροστά το άθλημα με τέτοιους ανθρώπους τύπου Σούλη; Που φυσικά δεν είναι ο μοναδικός! Τι θα πρέπει να γίνει με την περίπτωσή τους; Μήπως πρέπει να τους απονεμηθούν τα εύσημα ή μήπως πρέπει να τους αφαιρεθεί η άδεια άσκησης επαγγέλματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν με την παραπανω φωτο δεν επεμβη αμεσα ο αθλητικος εισαγγελεας και δεν στηλη τον κ...μαγκα Σουλη στο σπιτι του και η κατευθυνομενη επιτροπη διαιτησιας δεν παρη την σφυριχτρα του Μακεδονα ρεφερυ αμεσα γιατι ειναι πολυ επικινδυνος και ΔΕΙΛΟΣ με συζητησης προσπαθουσε να επιβαλη την ταξη χωρις να δειξη καρτες(στην περιπτωση του ΤΑΤΟΥ την ευθυνη την εχει ο εποπτης )αλλα που να βρη την δυναμη εμπρος στον παγκο των καφρων να υποδειξη αποβολη πρεπη να εχεις ψυχη . Αν δεν τιμωρηθουν ολοι οι παραπανω δεν υπαρχει δικαιοσυνη, και παλι κατω απο τετοιες συνθηκες οι παικτες κατεθεσεν ολες τις δυναμεις τους και απορω πως η διοικηση δεν προεβη αμεσα σε διαμαρτηρια για τις συνθηκες που επικρατουσαν στο Βικελιδης αυτο επρεπε να το ειχε κανη με την κληρωση οταν σε ενα τετοιο δυνατο παιχνιδι δεν ειχαν οριση εναν εμπειρο διαιτητη και τωρα δεν ειναι αργα κυριοι ξυπνατε μας περιμενουν τετοιοι πολλοι τελικοι τουλαχιστον αφου δεν κανετε τιποτα αλλο προστατεψτε τους παικτες απο αυτα τα γεγονοτα.Μπραβο στον Παναγοπουλο μετα το παιχνιδι τα ειπε στον ρεπορτερ τουλαχιστον ακουστηκε και μια κυανερυθρη φωνη.Αγαπητε Λαμπροπουλε το σχεδιο ηταν προμελετημενο στο κολπο απο δω και περα τον κοσμο τον εχουν μονο να φωναζει για να μην τιμωρηθει το γηπεδο και αυτοι οι περιεργοι τυποι ΣΟΥΛΗΔΕΣ ΚΟΛΙΤΣΙΔΑΚΗΔΕΣ και διαφοροι αλλοι ωργιαζουν εντος αγωνιστικου χωρου κατω απο την ανοχη τετοιων επικινδυνων διαιτητων αν π.χ ειχε ωρισθει ο ΚΑΚΚΟΣ θα μπορουσαν να εκαναν κατι αυτα τα κουτσαβακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή