Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μας πήρες τα μυαλά ρε Πανιώνιε!

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο ψυχωμένος Πανιώνιος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-0. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπου...

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο ψυχωμένος Πανιώνιος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-0.


Η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου έβγαλε φοβερό πάθος και μαχητικότητα στον αγωνιστικό χώρο και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασε στην μεγάλη επικράτηση.

Τα τέρματα του Ιστορικού σημείωσαν οι Αραβίδης και Λάσνικ. Πολύ καλή εμφάνιση απ’ όλους τους κυανέρυθρους, ενώ και ο τερματοφύλακας της ομάδας Γιάννης Ανέστης πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις.

To παιχνίδι

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαξε το γρήγορο γκολ. Ένα γκολ το οποίο και ήρθε μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Λάσνικ εκτέλεσε εξαιρετικά ένα φάουλ έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ και ο Αραβίδης με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για τον Ιστορικό.

Στα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 13’ έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια. Ο Ανέστης όμως και με την βοήθεια του δοκαριού είπε «όχι» στον Αθνασιάδη και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Οι κυανέρυθροι στη συνέχεια ανέβασαν εκ νέου την απόδοση τους και σε διάστημα ενός λεπτού πραγματοποίησαν δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες.

Αρχικά ο Λάσνικ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ και εν συνεχεία το καλό σουτ του Κολοβού έδιωξε σε κόρνερ ο Γλύκος.

Η ομάδα του Παναγόπουλου μετά από αυτή την διπλή ευκαιρία οπισθοχώρησε στον αγωνιστικό χώρο δίνοντας μέτρα στον ΠΑΟΚ.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κάποιες στιγμές με αξιώσεις προς την εστία του Ανέστη, όμως όποτε χρειάστηκε ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου ήταν σε εγρήγορση.

Έτσι το 1-0 για τον Πανιώνιο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της «επανάληψης» οι δύο ομάδες μπήκαν συντηρητικά, με τον Πανιώνιος να πηγαίνει το ματς στους ρυθμούς που ήθελε.

Ο ΠΑΟΚ μετά το 50’ ανέβασε την απόδοση του προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, όμως ο Πανιώνιος ήταν αυτός που στο 61’ κατάφερε να βρει δίχτυα.

Ο Αντρέας Λάσνικ με αριστουργηματική απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γλύκου, κάνοντας τα μέσα σε αποθέωση το 2-0 για τον Ιστορικό!

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τους «ασπρόμαυρους» να προσπαθούν να βρουν διαδρόμους προς την άμυνα του Πανιωνίου, ωστόσο η καλή τακτική των γηπεδούχων, αλλά και η κακές τελικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων κράτησαν μακριά τον ΠΑΟΚ από το γκολ.

Έτσι το 2-0 έμεινε έως το τέλος του 90λεπτου, με το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει παίκτες και κόσμο να πανηγυρίζουν έξαλλα την πολύ μεγάλη επιτυχία του Ιστορικού!

*Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και του Ιστορικού βρέθηκαν για ακόμη μία φορά στην ίδια εξέδρα, χωρίς την παραμικρή αστυνομική παρουσία ανάμεσα τους.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Κούρντι, Κούρος, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Λάσνικ (81’ Μπούζας), Αραβίδης, Κολοβός (71’ Ντούνης), Γιάννου (61’ Μητρόπουλος).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Τζαβέλλας, Τζιώλης Λούκας, Στοχ (71’ Σαλπιγγίδης), Βίτορ, Σπυρόπουλος (58’ Λίνο), Λαζαρ (58’ Μάρτινς), Κατσουράνης, Αθανασιάδης, Κίτσιου.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια