Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κολοβός: «Είμαστε κουρασμένοι από τα συνεχόμενα ματς»

Για την βαριά ήττα του Πανιωνίου από τον Πανθρακικό μίλησε ο Δημήτρης Κολοβός. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova Κολοβός: «Το...

Για την βαριά ήττα του Πανιωνίου από τον Πανθρακικό μίλησε ο Δημήτρης Κολοβός.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova

Κολοβός:

«Το 4-1 είναι βαρύ για την ομάδα μας δεν περιμέναμε να εξελιχτεί έτσι το ματς όμως πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα γιατί ακολουθούν δύσκολα ματς.

Σίγουρα χάσαμε την συγκέντρωση μας σε κάποιο σημείο, τα γκολ του Πανθρακικού ήταν πολύ ωραία-άπιαστα αλλά για να χάσεις ένα ματς έχουμε κάνει και εμείς λάθη.

Μπήκαμε δυνατά στο Β' ημίχρονο και δεν περίμενα να εξελιχθεί έτσι το παιχνίδι.
Δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ και είναι πολλά τα παιχνίδια. Οι περισσότεροι παίκτες είμαστε κουρασμένοι από τα συνεχόμενα ματς.

 Ο κόουτς θέλει να κάνει ροτέσιον αλλά δεν μπορεί, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε μέχρι το τέλος αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο εμείς».


3 σχόλια

  1. Φιλοι ΣυνΠανιωνιοι τωρα ειναι αναγκη ολοι οι φιλοι του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ να μεινουν κοντα σε αυτα τα παιδια τα οποια εντος 15 ημερων εχουν να παιξουν 4 πολυ δυσκολα παιχνιδια μην αρχισουμε με σχολια να τα βαζουμε με τους ποδοσφαιριστες και το τεχνικο τιμ παρα τα γνωστα προβληματα που αντιμετοπιζουν προσπαθουν ασφαλως και ειναι κουρασμενοι, ολες οι ανταγωνιστριες ομαδες τωρα ενισχυθηκαν εμεις με αυτους τους επικινδυνους που διοικουν χασαμε παικτες και το καλοκαιρι παμε για γενικο ξεπουλημα γιαυτο πρεπη να στιρηξουμε τους παικτες για να σωθη η ομαδα που αγαπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ
    Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΒΓΗΚΕ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ
    ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 22 ΙΣΑΞΙΟΥΣ
    ΠΑΙΧΤΕΣ.
    ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακροχρόνιος άνεργος27 Ιανουαρίου 2014 στις 4:43 μ.μ.

    Δουλεία δεν έχουμε, λεφτά δεν έχουμε ,ούτε και πατρίδα, σιγά τώρα μην στηρίξω τα πουλητάρια και την πουλημένη διοίκηση. Ουστ ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή