Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σφαιρόπουλος: «Πάθος και αποφασιστικότητα»

Πάθος και αποφασιστικότητα ζητάει από τους παίκτες του Πανιωνίου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εν όψει της αναμέτρησης (22/1, 8.15 μ.μ., Novaspo...

Πάθος και αποφασιστικότητα ζητάει από τους παίκτες του Πανιωνίου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εν όψει της αναμέτρησης (22/1, 8.15 μ.μ., Novasports 3) στην Χάλα Πιονίρ με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα για την 3η αγωνιστική του «Last 32» του Eurocup.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, που προέρχεται από την φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας», σχολίασε ο προπονητής των «κυανέρυθρων» για τον αυριανό αντίπαλο. «Ιδιαίτερα στην έδρα της είναι πολύ αποτελεσματική. Γνωρίζουμε ότι μετά την εκτός έδρας από την Νίζνι θα προσπαθήσει πολύ στο μεταξύ μας αγώνα για την νίκη». «Εμείς μετά την εμφάνιση στο Μπιλμπάο, θέλουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο», συνέχισε ο Σφαιρόπουλος και τόνισε: «Να μπούμε στον αγώνα συγκεντρωμένοι, να παίξουμε με ενέργεια, να δείξουμε πάθος και αποφασιστικότητα και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας».

Η αποστολή του Πανιωνίου μετά το τέλος της αναμέτρησης θα διανυκτερεύσει στο Βελιγράδι και την επόμενη ημέρα, Πέμπτη (23/1) θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Θεσσαλονίκη. Στην συνέχεια θα ταξιδέψει οδικώς για τα Τρίκαλα, στα οποία θα παραμείνει μέχρι και το Σάββατο (25/1) και το ματς (4 μ.μ.) με αντίπαλο την τοπική ομάδα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια