Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (18/01) με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Αναλυτικά: "Η Π...

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (18/01) με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τον τρόπο διάθεση εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Μετά από απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιάννη Ανδριανού, απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ως εκ τούτου για την αγορά εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΤΗ η επίδειξη κάρτας φιλάθλου, ανεξαρτήτως ημερομηνίας λήξης της.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 17:00 έως τις 20:00 και θα συνεχιστεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου από τις 10:00 και μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης (20:15)".

3 σχόλια

  1. ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΡΙΟ.2-3 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονο το ρευμα εχει κοπει; εδω πουλησαν το χορταρι!!!
    εδω ειναι που γραφουμε ο καθενας απο μια μαλακια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΛΑΚΕΣ Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΣΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΚΥΑΛΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΦΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4 ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΡΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή