Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο!

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο σημερινό (09/12, 19:30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, για την 14η αγων...

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο σημερινό (09/12, 19:30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.


Η ομάδα του Νίκου Παντέλη προέρχεται από την ισοπαλία με την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη και στο Αγρίνιο θα επιδιώξει να δείξει το καλό της πρόσωπο, φεύγοντας με βαθμούς ή βαθμό.

Ο έμπειρος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Πάνου, Μαρουκάκη, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Από εκεί και πέρα, άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει και οι παίκτες του Πανιωνίου είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στα της ενδεκάδας τώρα, ο Παντελής φαίνεται να έχει ενδοιασμούς για τη θέση του τερματοφύλακα, ανάμεσα σε Ανέστη και Γιαννακόπουλο. Αν τελικά αγωνιστεί ο πρώτος, τότε θα πραγματοποιήσει και το φετινό του ντεμπούτο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές αναμένεται να διατηρήσουν τις θέσεις τους στο βασικό σχήμα.

Αναλυτικά oι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Παντίδος, Τόσκας, Κούρος, Μητρόπουλος, Καλτσάς, Λάσνικ, Κολοβός, Μενδρινός, Καμπάνταης, Λαμπρόπουλος, Αραβίδης, Ντούνης, Γιάννου, Παναγιωτούδης. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μαρουκάκης και Πάνος.

Προϊστορία
Σε πέντε αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, ο Πανιώνιος έχει το πάνω χέρι, καθώς μετράει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα (1-0 το 1996-97 για τη Β' Εθνική).

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας). Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Μαγιάννης (Αρτας). Τέταρτος: Ιωαννίδης (Αργολίδας).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια