Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προπονήθηκε ο ΜακΚόλουμ!

Ευχάριστα ήταν τα νέα στον Πανιώνιο για τον Έρικ ΜακΚόλουμ, καθώς ο γκαρντ του Ιστορικού να πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (1...

Ευχάριστα ήταν τα νέα στον Πανιώνιο για τον Έρικ ΜακΚόλουμ, καθώς ο γκαρντ του Ιστορικού να πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (10/12), σκορπώντας χαμόγελα στο στρατόπεδο της ομάδας.


Ο Αμερικανός άσος, ο οποίος τραυματίστηκε στο ισχίο στο εντός έδρας ματς της περασμένης Κυριακής (8/12) με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου, δείχνει να είναι καλύτερα και πλέον έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες για να αγωνιστεί στο σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με την Μπεσίκτας (11/12, 19:00).

Αν τελικά καταφέρει και ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και παίξει κόντρα στους Τούρκους, τότε σίγουρα θα λυθούν τα χέρια του Γιάννη Σφαιρόπουλου, καθώς ο ΜακΚόλουμ αποτελεί ένα από τα βασικά "γρανάζια" του Πανιωνίου.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. ΌΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ KLOTSONIS ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!! ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΞΈΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ? ΛΟΙΠΌΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή