Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Προσηλωμένοι στον στόχο μας»

Προσοχή, συγκέντρωση και ενέργεια ζήτησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τους παίκτες του Πανιωνίου εν όψει της αναμέτρησης  (8/12, 4 μ.μ.) με αν...

Προσοχή, συγκέντρωση και ενέργεια ζήτησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τους παίκτες του Πανιωνίου εν όψει της αναμέτρησης  (8/12, 4 μ.μ.) με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό γήπεδο της Νέας Σμύρνης.


«Κάθε αγώνας για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολος και υπό αυτό το πρίσμα αντιμετωπίζουμε τον Κολοσσό Ρόδου», σχολίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και εξήγησε ότι: «Ο αντίπαλος μας προέρχεται από τρεις σερί νίκες, έχει καλή ψυχολογία, ενώ παρουσιάζεται με διαφορετικό πρόσωπο με τον νέο προπονητή του».

«Έχουμε και εμείς καλή ψυχολογία από τις συνεχόμενες νίκες, που έχουμε πετύχει το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε», επισήμανε ο προπονητής των «κυανέρυθρων» και τόνισε ότι: «Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας, που είναι η νίκη. Να είμαστε προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και να έχουμε ενέργεια και στα 40’ του ματς. Περιμένουμε από τον κόσμο μας την στήριξη και την βοήθεια του».

«Ο αντίπαλος μας είναι πολύ επικίνδυνος γιατί προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες», παρατήρησε ο Χρήστος Σαλούστρος και υπογράμμισε ότι: «Δεν έχει σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στην αρχή της σεζόν για το Κύπελλο, διότι ο Κολοσσός στο διάστημα που μεσολάβησε άλλαξε προπονητή, ενώ λόγω των τελευταίων θετικών αποτελεσμάτων θα έρθει στην Νέα Σμύρνη με ανεβασμένη ψυχολογία. Έχουμε και εμείς καλή ψυχολογία από την σημαντική νίκη στην Λιθουανία την περασμένη Τετάρτη. Έχουμε προετοιμαστεί καλά γι’ αυτό το ματς που χρειάζεται μεγάλη προσοχή».

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βασίλη Σίμτσακ, που προέρχεται από μυϊκό σπασμό στα πλευρά και στην μέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια