Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απέδρασε με την ισοπαλία από το Αγρίνιο!

Με τον βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να αποδράσει από το Αγρίνιο ο Πανιώνιος, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον γηπεδούχο Παναιτωλικό. Η ομάδα ...

Με τον βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να αποδράσει από το Αγρίνιο ο Πανιώνιος, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον γηπεδούχο Παναιτωλικό.


Η ομάδα του Νίκου Παντελή δέχτηκε μεγάλη πίεση στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο Ανέστης (έκανε το φετινό του ντεμπούτο) πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις, κρατώντας το "μηδέν" στην εστία του.

 Στο δεύτερο μέρος ο Ιστορικός κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, κράτησε περισσότερα λεπτά την μπάλα στα πόδια του και τελικά το ισόπαλο αποτέλεσμα έμεινε έως το τέλος του ματς.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί από τον Πανιώνιο και –κυρίως- από την δεξιά τους πλευρά δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην άμυνα των κυανέρυθρων.

Οι παίκτες του Παντελή δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους, με αποτέλεσμα να δέχονται συνεχώς πίεση.

Ο Γιάννης Ανέστης, ο οποίος πραγματοποίησε και το φετινό του ντεμπούτο, είχε πολύ καλή παρουσία και κατάφερε να κρατήσει το «μηδέν» στις αρκετές επιθετικές ενέργειες του Παναιτωλικού.

Μεγαλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος η κεφαλιά του Μπακάκη στο 45’, όπου η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της κυανέρυθρης εστίας.

Από την άλλη, ο Ιστορικός είχε δύο ουσιαστικές φάσεις, με το σουτ του Κολοβού αρχικά να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και εν συνεχεία η προβολή του Αυλωνίτη να περνάει άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος μπόρεσε αρχικά να περιορίσει επιθετικά τον αντίπαλο του, κρατώντας λίγο παραπάνω την μπάλα στα πόδια του.

Όσο περνούσαν τα λεπτά οι φιλοξενούμενοι «κέρδιζαν» μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 71’ ο νεοεισελθών Καμπάνταης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα όμως να κοντράρει και να περνάει κόρνερ.

Λίγο αργότερα, ο Ανέστης έκανε μία ακόμη εξαιρετική απόκρουση σε δυνατό σουτ του Μπελόν, σε μία όμορφη αντεπίθεση των γηπεδούχων.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι αύξησαν ξανά την πίεση τους, όμως η αμυντική γραμμή του Πανιωνίου στάθηκε σωστά στον αγωνιστικό χώρο, ο Ανέστης ήταν εξαιρετικός και έτσι το 0-0 έμεινε έως το τέλος.

Κορυφαίος για τον Πανιώνιο ο Γιάννης Ανέστης, που πραγματοποιήσει πολλές σωτήριες επεμβάσεις!

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Κούσας, Καλί, Γκόλιας (80’ Δάρλας), Γοδόι (63’ Μπελόν), Τζούνιορ, Παπουτσογιαννόπουλος (75’ Καλογέρης), Μπακάκης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς.

Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Κολοβός (86’ Λαμπρόπουλος), Μενδρινός (67’ Καμπάνταης), Αραβίδης, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Γιάννου (90’ Τόσκας).

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

5 σχόλια

  1. ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΚΟΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΛΟΧΕΡΙΣ.ΤΙ ΚΟΛΙΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ.ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ...... ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗ .ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ....ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτυχία δίχως άλλο η ισοπαλία εκτός έδρας, όμως ο Πανιώνιος είχε κακή απόδοση! Πήρε το βαθμό επειδή προσπάθησε στην άμυνα, είχε σε καλή μέρα τον Ανέστη και ήταν σχετικά τυχερός! Το ποδόσφαιρο εκτός από το αποτέλεσμα είναι και θέαμα, που στην πλειονότητα των περιπτώσεων φέρνει και το αποτέλεσμα! Η ποιότητα όμως φέρνει σίγουρα φιλάθλους στο γήπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΙΜΑΣ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ 1 ΒΑΘΜΟ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ .ΚΑΠΩΣ ΙΣΟΡΟΠΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 70 ΙΣΩΣ Η ΚΟΠΩΣΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΙΣΩΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΡΟΤΙ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕΖΕΨΟΥΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΙΑΜΒΟΣ.ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΊΑΣ.ΑΝ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ? ΘΑΕΙΧΑΜΕ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΚΎΠΕΛΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ. Α ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ 394 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΕΝΤΟΣ.ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ Ο ΣΚΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΔΑΡΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ!!! ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ! ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ? Η"ΣΤΟΝ ΑΣΚΗΤΗ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή