Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για τη νίκη και με Κολοσσό!

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα θα επιδιώξει ο Ιστορικός στην σημερινή (08/12, 16:00) εντός έδρας αναμέτρηση ...

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα θα επιδιώξει ο Ιστορικός στην σημερινή (08/12, 16:00) εντός έδρας αναμέτρηση με τoν Κολοσσό Ρόδου.


Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου προέρχεται από σημαντικές νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή επί της Νεπτούνας στην Λιθουανία και θέλει να δώσει συνέχεια στα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Ο προπονητής του Ιστορικού δεν μπορεί να υπολογίζει για ένα ακόμη ματς τον τραυματία Μπατή, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί και η συμμετοχή του Σίμτσακ.

Ο κ. Σφαιρόπουλος τόνισε -μεταξύ άλλων- για τον αγώνα με την ομάδα της Ρόδου: «Κάθε αγώνας για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολος και υπό αυτό το πρίσμα αντιμετωπίζουμε τον Κολοσσό Ρόδου. Ο αντίπαλος μας προέρχεται από τρεις σερί νίκες, έχει καλή ψυχολογία, ενώ παρουσιάζεται με διαφορετικό πρόσωπο με τον νέο προπονητή του. Έχουμε και εμείς καλή ψυχολογία από τις συνεχόμενες νίκες, που έχουμε πετύχει το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας, που είναι η νίκη. Περιμένουμε από τον κόσμο μας την στήριξη και την βοήθεια του».

Από την μεριά του ο Χρήστος Σαλούστρος δήλωσε: «Ο αντίπαλος μας είναι πολύ επικίνδυνος γιατί προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες. Δεν έχει σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στην αρχή της σεζόν για το Κύπελλο, διότι ο Κολοσσός στο διάστημα που μεσολάβησε άλλαξε προπονητή, ενώ λόγω των τελευταίων θετικών αποτελεσμάτων θα έρθει στην Νέα Σμύρνη με ανεβασμένη ψυχολογία. Έχουμε και εμείς καλή ψυχολογία από την σημαντική νίκη στην Λιθουανία την περασμένη Τετάρτη. Έχουμε προετοιμαστεί καλά γι’ αυτό το ματς που χρειάζεται μεγάλη προσοχή».

Να σημειωθεί ότι τόσο η διοίκηση όσο και το τεχνικό τιμ και οι παίκτες περιμένουν από τον κόσμο του Πανιωνίου να δώσει δυναμικό παρών στις εξέδρες του Αρτάκης, ώστε να φτάσει η ομάδα σε μία ακόμη πολύτιμη νίκη.

Ο αγώνας διεξάγεται στο κλειστό της Αρτάκης, στις 16:00.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια