Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τέλος ο Παντελής, επιστροφή Παναγόπουλου!

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις την Δευτέρα (16/12) στο θέμα του προπονητή στον Πανιώνιο. Ο Νίκος Παντελής αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσ...

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις την Δευτέρα (16/12) στο θέμα του προπονητή στον Πανιώνιο. Ο Νίκος Παντελής αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να επιστρέφει στο "τιμόνι" του συλλόγου.


Η κυανέρυθρη ΠΑΕ αποφάσισε να λύσει την συνεργασία της με τον Παντελή και χωρίς χρονοτριβές έδωσε τα χέρια με τον Παναγόπουλο.

Ο τελευταίος είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του Ιστορικού, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν σε όλα και έτσι ο νεαρός προπονητής επιστρέφει στον Πανιώνιο από τον οποίο αποχώρησε πριν ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Τελευταία ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου ήταν η ΑΕΛ από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Νοέμβριο. Από την πλευρά του ο Νίκος Παντελής, ο οποίος είχε αναλάβει στην θέση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου το καλοκαίρι, αφήνει τον Πανιώνιο στην 14η θέση με βαθμολογική συγκομοιδή τους 17 βαθμούς μετά από 15 αγωνιστικές.

Οι δύο αν ανακοινώσεις της ΠΑΕ Πανιώνιος: 

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παντελή".

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή, Κωνσταντίνου Παναγόπουλου".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Μηπως επρεπε να περιμενατε κυριοι τις διοικησης να τελειωση ο Α γυρος που ειναι εντος μιας βδομαδος και μετα στην περιοδο των διακοπων να αλαζατε τον προπονητη, ηθησθε ο νεος προπονητης φερνη και θετικα αποτελεσματα δεν ξερω στην περιπτωσι μας αν αυτο λειτουργησει θετικα, ασφαλως και ολοι οι ΣυνΠανιωνιοι ευχομεθα να ειναι καλη αυτη η αποφασει σας μια και ο Παναγοπουλος ειναι γνωριμος στο συνολον σχεδον των παικτων .Καλη τυχη στον νεο κωοτς και να εκπληρωσει τις προσδοκιες μας που δυστυχως τα τελευταια χρονια ειναι πως θα σωθουμε το συντομοτερο ,μηπως και ελθη αυτη η περιβοητη εξιγυανσυ και βρεθη επενδυτης χρηματοδοτης οπως εχουμε την τυχη να εχουμε στο μπασκετ και πολυ απο εμας τον δυστυχως τον αμφισβητουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα.......ΜΟΝΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ.......ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ!!!!!).....ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ..........ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ) ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΕΜΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΛΥΣΕΙΣ !!!!!!!ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ............ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!!!!!ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΣΩΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ,,,,ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ......!!!!1!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή