Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τα άλλα προβλήματα επηρεάζουν το αγωνιστικό...»

Στα (οικονομικά) προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος και επηρεάζουν σε έναν βαθμό το ποδοσφαιρικό τμήμα στάθηκε ο Νίκος Παντελής, μιλών...

Στα (οικονομικά) προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος και επηρεάζουν σε έναν βαθμό το ποδοσφαιρικό τμήμα στάθηκε ο Νίκος Παντελής, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.


Παράλληλα, ο προπονητής του Ιστορικού αναφέρθηκε στην ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την έως τώρα πορεία της ομάδας και στον στόχο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Nova Σπορ fm:

Για τη χθεσινή ισοπαλία του Πανιωνίου στην έδρα του Παναιτωλικού:

«Όπου εκτός έδρας μπορούμε να πάρουμε βαθμούς είναι επιτυχία για εμάς, αφού υπάρχουν τρομερά προβλήματα στην ομάδα. Είναι μεγάλη επιτυχία να παίρνεις τέτοια αποτελέσματα κόντρα σε ομάδες, όπως είναι ο Παναιτωλικός».

Για το πώς κατορθώνει να έχει συγκεντρωμένους τους παίκτες του, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Νεοσμυρνιώτες:

«Το καλό με την ομάδα είναι ότι αποτελείται από νεαρούς σε ηλικία παίκτες, αφού έχουν τη φιλοδοξία να πετύχουν μέσω του Πανιωνίου. Το όνομα του Πανιωνίου και το γεγονός ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές τους δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στην προσπάθεια που καταβάλουν».

Για την μέχρι τώρα πορεία των «κυανέρυθρων»

«Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας και το ποδόσφαιρο που αποδίδουμε μετά την 2η – 3η αγωνιστική. Αν σκεφτούμε πως τα πράγματα είναι δύσκολα, είμαστε ικανοποιημένοι από τη πορεία που έχουμε μέχρι σήμερα»

Για τους στόχους που έχουν θέσει στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης

«Αν είμαστε πιο σοβαροί στον δεύτερο γύρο, θα μπορέσουμε να μην κινδυνεύσουμε και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Το θέμα, όμως, στον Πανιώνιο είναι τα άλλα προβλήματα, τα οποία επηρεάζουν το αγωνιστικό. Χρειαζόμαστε μικρή οικονομική βοήθεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα για να βγάλουμε τη χρονιά».

Για την αλλαγή που υπήρξε στο τέρμα με τον Ανέστη αντί του Γιαννακόπουλο:

«Ο Γιαννακόπουλος είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, όπως και ο Ανέστης. Ο Γιαννακόπουλος λόγω του γεγονότος ότι έχει παρουσιαστεί στον στρατό, έχει χάσει κάποιες προπονήσεις, σκεφτόμουν να κάνω κάποιες αλλαγές και συνυπολόγιζα ότι είναι νεαρός ο Ανέστης, ο οποίος μου έδειξε ότι είναι πολύ καλά και μιλήσαμε στο ξενοδοχείο. Το παιδί πήγε πολύ καλά, χωρίς να μηδενίζουμε την προσφορά του Γιαννακόπουλου και το ταλέντο του. Είναι δύο ισάξιοι τερματοφύλακες και σε αυτή τη θέση ο Πανιώνιος είναι καλυμμένος».

Για το αν εξετάζει παίκτες για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ

«Δεν ξέρω αν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε μεταγραφές. Αν μπορούσαμε να κάνουμε μία μεταγραφή, χρειαζόμαστε μία προσθήκη στη μεσαία γραμμή, όπου θέλουμε έναν έμπειρο παίκτη που θα είναι δυνατός στις μεταβιβάσεις. Εφόσον μας δοθεί αυτή η δυνατότητα θα κινηθούμε για αυτή τη θέση να αποκτήσουμε έναν ποδοσφαιριστή».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας

«Δεν θέλω να μιλήσω για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο ο Ατρόμητος και πλησιάζει στα στάνταρ του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα. Μου άρεσε και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δείχνει ότι σταδιακά βρίσκει τον δρόμο του. Επίσης, είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο ότι αρκετοί νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές παίζουν στις ομάδες μας. Αυτό, όμως, έπρεπε να γίνει πιο πριν, αφού ερχόντουσαν ξένοι αμφιβόλου ποιότητας που έφραζαν τον δρόμο στα δικά μας παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια