Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απάντησε θετικά στον Τσακίρη ο Πανιώνιος

Η ΠΑΕ Πανιώνιος με ανακοίνωση της ενημέρωσε την Τρίτη (17/12) ότι "απάντησε θετικά στο αίτημα του πρώην μεγαλομετόχου, Κωνσταντίνου Τσ...

Η ΠΑΕ Πανιώνιος με ανακοίνωση της ενημέρωσε την Τρίτη (17/12) ότι "απάντησε θετικά στο αίτημα του πρώην μεγαλομετόχου, Κωνσταντίνου Τσακίρη για διαχειριστικό έλεγχο".


Αναλυτικά:

"Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ απάντησε θετικά στο αίτημα του πρώην μεγαλομετόχου, Κωνσταντίνου Τσακίρη για διαχειριστικό έλεγχο.

Με την ευκαιρία αυτή η διοίκηση της ΠΑΕ προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο μέλος ή φίλαθλο του Πανιωνίου που θέλει να πληροφορηθεί οτιδήποτε σχετικό με τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ καθώς και με την οικονομική διαχείριση των τριών τελευταίων ετών να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία (από την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, τηλ: 210-9311190) ώστε να παρευρίσκονται μέλη της διοίκησης για να παρέχουν κάθε σχετική πληροφορία".

2 σχόλια

  1. Νομίζω ότι από τη στιγμή που κάποιος έχει το 5% ή 10% (δεν είμαι σίγουρος για το ποσοστό) , έχει δικαίωμα να ζητήσει διαχειριστικό έλεγχο, άρα δε τίθεται θέμα αποδοχής ή μη από την διοίκηση. Είναι υποχρεωμένη η διοίκηση βάσει νόμου να το κάνει. Από το να προσέρχεται κάποιος με ραντεβού ( που είναι πρακτικά δύσκολο να γίνεται) δεν είναι προτιμότερο, αφού θα γίνει ο διαχ. έλεγχος τελικά, να ανακοινωθεί και να ειπωθούν επιτέλους πόσο είναι το άνοιγμα κ.λ.π.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γελοιότητες. Γι αυτό υπάρχουν εκ του νόμου οι δημοσιευμένοι ισολογισμοί. Για να μην γίνεται ενημέρωση με ραντεβού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή