Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπατής: «Όλοι στον Πανιώνιο θέλουμε τελικό»

Ο Πανιώνιος βρίσκεται πλέον στους «32» του Euro Cup και ο αρχηγός της ομάδας, Μάριος Μπατής μίλησε τόσο για την επιτυχία που ήρθε όσο και γι...

Ο Πανιώνιος βρίσκεται πλέον στους «32» του Euro Cup και ο αρχηγός της ομάδας, Μάριος Μπατής μίλησε τόσο για την επιτυχία που ήρθε όσο και για αυτές που μπορεί να ακολουθήσουν...


Αναλυτικά όσα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra"

Για το χθεσινό ματς: «Η πρόκρισή μας είναι μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ και τον Πανιώνιο. Ήταν ένας στόχος που είχαμε θέσει με τη διοίκηση και τους κόουτς. Κάναμε καλή εμφάνιση, φτάσαμε και στο +14 που θα μας έδινε την πρωτιά στον όμιλο, αλλά εκεί χαλαρώσαμε, ο Λόφτον έβαλε δύο μεγάλα σουτ με άμυνα και έπεσε η διαφορά. Θέλαμε τη νίκη να περάσουμε, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη διαφορά, αλλά δεν πειράζει...»

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη και τον «δύσκολο» Δεκέμβρη: «Ναι, ο Δεκέμβρης είναι πολύ δύσκολος μήνας για εμάς. Έχουμε παιχνίδια στην Ελλάδα που δεν μας δίνουν το δικαίωμα να σκεφτούμε την επόμενη φάση της Ευρώπης. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Σίγουρα ο τελικός είναι μεγάλος στόχος. Η ομάδα είχε πάει άλλη μια φορά το 1991 και πιο πριν, πολύ παλιά, το '78. Από τη διοίκηση και τους φιλάθλους νιώθουμε όχι πίεση, αλλά ανάγκη να πάμε στον τελικό και το έχουμε ως στόχο. Να φτάσουμε υγιείς στον ημιτελικό με τον Άρη και να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Για την πορεία του Πανιωνίου: «Η ομάδα έχει μάθει να κερδίζει, εύκολα ή δύσκολα και αυτό είναι πολύ σημαντικό στο μπάσκετ. Βασική αρχή μας ήταν η άμυνα, αλλά πλέον έχουμε βρει και επιθετικό ρυθμό. Θα βρίσκαμε λύσεις γιατί έχουμε καλούς παίκτες στο ρόστερ. Με το παιχνίδι μας βοηθάμε τους ικανούς σκόρερ να βάλουν περισσότερους πόντους για να κερδίσουμε. Ο κάθε ένας έχει τον ρόλο του στην ομάδα».

Για την κόντρα Λιανού-φιλάθλων: «Ο πρόεδρος βρίσκεται δίπλα μας. Είναι φίλαθλος και θέλει να βλέπει το γήπεδο γεμάτο. Όταν παίξαμε στην Ευρώπη με λίγο κόσμο, σε ένα δύσκολο γήπεδο βέβαια, στεναχωρήθηκε γιατί αυτός κάνει τα πάντα και τον ευχαριστούμε πολύ. Πιστεύω λύθηκε το θέμα».

2 σχόλια