Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να παλέψουμε για ότι καλύτερο»

«Πρέπει να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε», δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την αναμέτρηση (4/12, 7 μ.μ.) του Πανιων...

«Πρέπει να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε», δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την αναμέτρηση (4/12, 7 μ.μ.) του Πανιωνίου με αντίπαλο την Νεπτούνας στην πόλη Κλαϊπέντα της Λιθουανίας για την 8η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Eurocup.


«Παίζουμε με μια φύσει επιθετική ομάδα, που στους τελευταίους αγώνες της βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα», παρατήρησε ο προπονητής των «κυανέρυθρων» και συνέχισε: «Έχει πετύχει τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις της, εκ των οποίων οι δύο ήταν εκτός έδρας, επί της Μπεσίκτας για το Eurocup και επί της Αστάνα για την VTB League».

«Σαφώς και η αποστολή μας είναι δύσκολη, όμως, κάθε αγώνας πλησιάζοντας προς το τέλος της κανονικής περιόδου του Eurocup είναι σημαντικός και πρέπει να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε», τόνισε ο Σφαιρόπουλος και σημείωσε ότι: «Η Νεπτούνας μας είχε νικήσει στον πρώτο γύρο και πρέπει να βρεθούμε σε κατάσταση μεγάλης ετοιμότητας για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της δύσκολης αναμέτρησης».

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς», εκτίμησε ο Λάντον Μίλμπουρν και σχολίασε ότι: «Η Νεπτούνας είναι μια ομάδα που παίζει σε υψηλό τέμπο, τρέχει και επιδιώκει τον αιφνιδιασμό. Σε οργανωμένη επίθεση παίζει πολύ καλά το πικ εν ρολ». «Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας για να σταματήσουμε την επίθεση τους και στην δική μας επίθεση να είμαστε ομαδικοί», επισήμανε ο 26χρόνος Αμερικανός φόργουορντ του «Ιστορικού».

Δεν υπάρχουν σχόλια