Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με ψυχή... Πάνθηρα!

Τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου πέρασαν νικηφόρα από το Περιστέρι, σε ένα παιχνίδι όπου επικρατούσε ατμόσφαιρα... ζο...

Τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου πέρασαν νικηφόρα από το Περιστέρι, σε ένα παιχνίδι όπου επικρατούσε ατμόσφαιρα... ζούγκλας στο γήπεδο!


Περίπου 50 οπαδοί των γηπεδούχων από το πρώτο λεπτό έβριζαν χυδαία τις νεαρές αθλήτριες του Ιστορικού, ενώ κατά τη διάρκεια του ματς έπεσαν και αρκετά αντικείμενα στο παρκέ.

Μάλιστα, υπήρξε και ολιγόλεπτη διακοπή στην αναμέτρηση, καθώς στον διαιτητή πετάχτηκαν νερά από την εξέδρα, με αποτέλεσμα να διακόψει για λίγο το ματς.

Πάντως, οι παίκτριες του Πανιωνίου έδειξαν πως δεν καταλαβαίνουν από έδρες και... ανεγκέφαλους και εκτός από τη νίκη, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εμφάνιση της Τόνιας Δανούση στην προθέρμανση της ομάδας πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο 23χρονη αθλήτρια του Ιστορικού γυμνάστηκε με μία μπλούζα η οποία απεικόνιζε έναν Πάνθηρα (φώτο), δείχνοντας έτσι πως οι κυανέρυθρες διαθέτουν ψυχή Πάνθηρα και παίζουν για τον σύλλογο αλλά και τον κόσμο του.

Βέβαια αυτή η κίνηση της δεν άρεσε στους οπαδούς του Περιστερίου, οι οποίοι όμως κατάλαβαν στο τέλος -για άλλη μια φορά- πως δύσκολα τα βάζεις με Πάνθηρες!

Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του αγώνα

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

3 σχόλια

  1. Τελικα μηπως θα επρεπε να στηριζαμε και να πηγαιναμε,μονο σε τετοιους αγωνες;;;(Πολο,Βολλευ,Μπασκετ,αντρικα και γυναικια,χαντμπολ κτλπ)Το λεει η ψυχη των κοριτσιων..Χιλια μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχουν άλλη γλύκα τα ερασιτεχνικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/epeisodia/dekaeksi-syllhpseis-sth-nea-smurnh.2543400.html

    Ισχυει; ξερει καποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή