Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χαμόγελα, πληρωμές και... προσφυγή!

Πολλά χαμόγελα επικρατούσαν στην προπόνηση του Πανιωνίου την Παρασκευή (20/12), καθώς εκτός από τη νίκη επί της Βέροιας, οι παίκτες της ομάδ...

Πολλά χαμόγελα επικρατούσαν στην προπόνηση του Πανιωνίου την Παρασκευή (20/12), καθώς εκτός από τη νίκη επί της Βέροιας, οι παίκτες της ομάδας είδαν μετά από καιρό το χρώμα του χρήματος!


Η διοίκηση του συλλόγου κατάφερε να εξασφαλίσει το ποσό των 70.000 ευρώ, το και διατέθηκε σε ποδοσφαιριστές και υπαλλήλους της ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, δεν υπήρξαν απρόοπτα στην προπόνηση, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς της Πέμπτης να κάνουν χαλάρωμα και τους υπόλοιπους να γυμνάζονται κανονικά.

Το πρωί του Σαββάτου η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κρήτη, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Πλατανιά. Στο Μάλεμε, μάλιστα, θα γίνει και η προπόνηση του Σαββάτου.

Όπως έγινε γνωστό, το ταξίδι και η διαμονή στα Χανιά, που ανέρχεται στα 9.000 ευρώ, το κάνουν δώρο ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ. κ. Νικολάου και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και γιατρός της ομάδας κ. Δάρας.

Δυσαρέσκεια για Μενδρινό

Εν τω μεταξύ, έντονη είναι η δυσαρέσκεια που υπάρχει υπάρχει στις τάξεις των "κυανέρυθρων" για την προσφυγή που κατέθεσε ο Κώστας Μενδρινός.

Αυτό που ενόχλησε περισσότερο τους ανθρώπους της ομάδας ήταν πως δεν είχε υπάρξει καμία ενημέρωση προηγουμένως από τον παίκτη, ο οποίος απλώς τους είχε αναφέρει ότι είναι άρρωστος.

Η πλευρά του 28χρονου μέσου περιμένει να εκδικαστεί η υπόθεση της προσφυγής ώστε να μείνει ελεύθερος ο έμπειρος άσος, για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον Πλατανιά και από μία άλλη ομάδα.

Τέλος, ο Γιάννου, ο οποίος έχει υποστεί θλάση, θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ (05/01).

4 σχόλια

  1. ... δεν πειράζει που έκανε προσφυγή ο Μενδρινός. Μπορούμε
    και χωρίς αυτόν! Και αν θέλουν ας κάνουν και άλλοι! Αν κάποιος δε επιθυμεί να βρίσκεται σ ' ένα σύλλογο καλύτερα ν' αποχωρεί διότι με το ζόρι παντρειά δε γίνεται! Ο Μενδρινός δεν είναι σαν την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου που σ' αυτόν οφείλουν εκείνο που είναι σήμερα και αυτό που θα γίνουν
    αύριο. Ο Μενδρινός ανδρώθηκε αλλού και ήρθε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πανιώνιο ως επαγγελματίας. Είδε όμως ότι δεν μπορεί να πάρει τα λεφτά του και έκανε προσφυγή, ώστε να τα εξασφαλίσει και να μείνει ελεύθερος. Δε νομίζω ότι θα το κάνει και δεν πρέπει να το κάνει άλλος ποδοσφαιριστής, που στον Πανιώνιο έμαθε και είχε τις ευκαιρίες να γίνει γνωστός και να εξελίξει την καριέρα του! Διότι όπως αποδεικνύεται στην πράξη ο Πανιώνιος δίνει ευκαιρίες και όσοι είναι έξυπνοι και εργατικοί να τις εκμεταλλευτούν διαπρέπουν σ' άλλους συλλόγους με μεγαλύτερη οικονομική ευρωστία απ' ότι ο Πανιώνιος. Και τα παραδείγματα είναι πολλά! Για αυτό και κάθε νεαρός ποδοσφαιριστής θέλει να περάσει προηγουμένως από
    τον Πανιώνιο. Και αυτό το πλεονέκτημα ο Πανιώνιος δεν θα πρέπει να το απεμπολήσει ποτέ και πάντα πρέπει να επιδεικνύει την δέουσα σοβαρότητα για τις ομάδες νέων που διαθέτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΟΣ
    ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ.ΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΟΠΩΣ
    ΕΛΕΓΕ Ο ΔΑΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.
    ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ
    ΦΥΓΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΑΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ
    ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.
    ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ
    ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΠΙ ΤΣΑΚΙΡΗ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΕΥΡΩΠΗ
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΚΤΟΙ.
    ΘΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα χρηματα που μπηκαν στο λογαριασμο του Αραβιδη ειναι ξεχωριστα απο τα 70.000 ή μεσα σε αυτα?απλα μου φαινονται πολυ λιγα για περιπου 20 ποδοσ , προπονητ τιμ και υπαληλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΦΙΝΤΟΝΤΙΝΤΟ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΕΣΤΕΡ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΕΥΡΩ. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή