Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με στόχο τη νίκη-πρόκριση!

Για τη νίκη που θα φέρει την ομάδα στους 32 του Eurocup ο Ιστορικός θα αντιμετωπίσει απόψε (11/12, 19:00) την τούρκικη Μπεσίκτας στα πλαίσια...

Για τη νίκη που θα φέρει την ομάδα στους 32 του Eurocup ο Ιστορικός θα αντιμετωπίσει απόψε (11/12, 19:00) την τούρκικη Μπεσίκτας στα πλαίσια της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των ομίλων της διοργάνωσης.


Έπειτα από την μεγάλη νίκη του στην Λιθουανία κόντρα στη Νεπτούνας, ο Πανιώνιος θα φορέσει για άλλη μια φορά το Ευρωπαϊκό του κουστούμι και θα επιδιώξει να φτάσει σε άλλη μία επιτυχία, η οποία θα δώσει στην ομάδα το εισιτήριο για επόμενη φάση του Eurocup.

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ, ο οποίος ήταν ο μόνος αμφίβολος για τον κρίσιμο αγώνα, γυμνάστηκε κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης και όλα δείχνουν πως έστω και δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφορικά με το παιχνίδι δήλωσε:«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας γιατί με νίκη «σφραγίζουμε» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup» αναφερόμενος σχετικά με την κρισιμότητα του αγώνα, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα προς το κόσμο του Ιστορικού:«Επιθυμούμε, επίσης, την συμπαράσταση του κόσμου μας σε έναν αγώνα με αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα και πρωτοπόρο του ομίλου μας».

Η διοίκηση, οι παίχτες και το τεχνικό τιμ περιμένουν δυναμική παρουσία από τον κόσμο του Ιστορικού, ώστε να φτάσει η ομάδα σε μία πολύ μεγάλης σημασίας επικράτηση.

Στις κερκίδες του Ελληνικού αναμένεται να παρευρεθούν και 80 με 100 φίλοι της Μπεσίκτας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ελληνικού στις 19:00 (11/12).

Επιμέλεια: Ανδρέας Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια