Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρας στην Χαλκίδα!

Με μία πολύ σημαντική νίκη κατάφερε να φύγει από την Χαλκίδα ο Ιστορικός, ο οποίος επικράτησε του γηπεδούχου Ίκαρου με 80-73 για την 8η αγων...

Με μία πολύ σημαντική νίκη κατάφερε να φύγει από την Χαλκίδα ο Ιστορικός, ο οποίος επικράτησε του γηπεδούχου Ίκαρου με 80-73 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Basket League.


H ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν ανώτερη -σχεδόν- σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης από την αντίπαλο της και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες έφτασε στην δίκαιη επικράτηση.

Καλό παιχνίδι για τους κυανέρυθρους, που έφεραν το ματς στα μέτρα τους, υπήρχαν σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση και έτσι έφτασαν στο "ροζ φύλλο αγώνα".

Για την ομάδα της Νέας Σμύρνης ξεχώρισαν οι Αμερικανοί ΜακΚόλουμ (17π.), Μίλμπουρν (16π.), και Κάρτερ (15π.), ενώ σημαντικές βοήθειες έδωσαν και οι Λάνγκφορντ (8π.), Κυρίτσης (8π), Σαλούστρος (7π.).

Περισσότεροι από 100 φίλοι του Ιστορικού έδωσαν το παρών στο κλειστό της Χαλκίδας και με το ασταμάτητο τραγούδι τους βοήθησαν σημαντικά τους παίκτες του Σφαιρόπουλου να φτάσουν στη νίκη.

To παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ καλύτερα στο παρκέ παίρνοντας στο ξεκίνημα προβάδισμα, 7-2. Κάποια λάθη όμως στη συνέχεια έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να αντιστρέψουν την κατάσταση, με το αποτέλεσμα του δεκαλέπτου να είναι 15-17.

Στη δεύτερη περίοδο χάρη στην καλή εμφάνιση του Γκαγκαλούδη ο Ίκαρος παρέμεινε σε επαφή με το σκορ όμως με τους ΜακΚόλουμ και Κυρίτση ο Πανιώνιος άρχισε να ξεφεύγει και μάλιστα πήγε πρώτη φορά σε διψήφια διαφορά με το 30-40 στη λήξη του ημιχρόνου.

Γυρνώντας από τα αποδυτήρια, με τον Μίλμπουρν να πραγματοποιεί ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση οι «κυανέρυθροι» ξέφυγαν και με 13 πόντους (37-50) όμως οι γηπεδούχοι μάζεψαν τη διαφορά μειώνοντας σε 48-51 ενώ το τριαντάλεπτο ολοκληρώθηκε με το 48-53.

Μπαίνοντας στην τελευταία και καθοριστική περίοδο, ο Πανιώνιος προσπάθησε να ξεφύγει, όμως δεν τα κατάφερε  με τον Ίκαρο να μειώνει και στο καλάθι (57-59) στο 34ο λεπτό.

Οι κυανέρυθροι απάντησαν με ένα σερί 8-0 και πηγαίνοντας και πάλι στο +10 και ουσιαστικά εκεί «καθάρισαν» το παιχνίδι. Στη συνέχεια η διαφορά άγγιξε και το +13 για τον Πανιώνιο και με το τελικό  73-80 ο Πανιώνιος έφυγε από την Χαλκίδα με την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 15-17, 30-40, 48-53, 73-80

Ικαρος Χαλκίδας (Καλαφατάκης): Στρναντ 9 (3), Γκόβενς 8 (2), Παπανικολόπουλος 7 (1), Άσκα 10, Μανωλόπουλος, Σάτον 14, Γκαγκαλούδης 21 (1), Τολιόπουλος, Βουγιούκας, Μάσιτς 2, Ρίτσαρντς 2, Μπέμπης

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 17 (2), Ντούβνιακ 2, Κάρτερ 15 (6 ριμπάουντ), Μίλμπουρν 16 (4), Αθανασούλας, Σκορδίλης 6, Λάνγκφορντ 8, Μισέλ 1, Σίμτσακ, Κυρίτσης 8, Σαλούστρος 7 (1)

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Νίκη μόνο με 7 πόντους διαφορά; Λιανέ μάζεψέ τα και φύγε τώρα! Να μην πατήσει κανείς την επόμενη Κυριακή στις 16:00 με τον Κολοσσό Ρόδου! Μόνο αν η ομάδα φτάσει να είναι μόνη πρώτη από 200 θα έρχονται 300!

    ΑπάντησηΔιαγραφή