Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Σημαντικός αγώνας, θέλουμε την στήριξη του κόσμου»

Σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα χρειάζεται την στήριξη του κόσμου της, χαρακτήρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αυτό (27/11, 6 μ.μ.) με αντί...

Σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα χρειάζεται την στήριξη του κόσμου της, χαρακτήρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αυτό (27/11, 6 μ.μ.) με αντίπαλο την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης στο Ελληνικό για την 7η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Eurocup.


«Είναι σημαντικός αγώνας για μας όπως και κάθε αναμέτρηση από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης του Eurocup», επισήμανε ο κόουτς των «κυανέρυθρων» και εξήγησε ότι: «Πλησιάζουμε προς το τέλος της κανονικής περιόδου και τα αποτελέσματα των αγώνων που απομένουν θα κρίνουν την έκβαση της προσπάθειας μας στην πρώτη φάση της διοργάνωσης. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί ο αντίπαλος μας θα έρθει να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την νίκη».

«Πρέπει, επίσης, να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να μπούμε στο ματς πολύ δυνατά από την αρχή», τόνισε ο Σφαιρόπουλος. «Να εφαρμόσουμε, ακόμη, το πλάνο μας για το παιχνίδι και να δείξουμε διάρκεια συγκέντρωσης, ενέργειας και προσπάθειας για 40’».

«Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας», σημείωσε ο προπονητής του Πανιωνίου και υπογράμμισε: «Να μας παροτρύνει όπως έκανε στον προηγούμενο αγώνα και να αποτελέσει με την παρουσία του τον έκτο παίκτη μας».

«Είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλος μας είναι πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες», σχολίασε ο Γιάννης Αθανασούλας, ο 26χρόνος φόργουορντ του «Ιστορικού» και τόνισε ότι: «Εμείς σκεφτόμαστε μόνο την νίκη, γιατί εάν νικήσουμε θα κάνουμε μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Εκείνα που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας υποστηρίξει σε ένα κομβικής σημασίας αγώνα για την πρόκριση μας στην δεύτερη φάση του Eurocup».

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του πλην του τραυματία αρχηγού Μάριου Μπατή. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Λαμόνικα (Ιταλία), Πέτεκ (Σλοβενία), Ολάρου (Ρουμανία).

Δεν υπάρχουν σχόλια