Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η αποστολή του Ιστορικού για Λιβαδειά

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε την Κυριακή (24/11) η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εκτός έδρας παιχνίδ...

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε την Κυριακή (24/11) η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.


Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Νίκος Παντελής ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν οι ακόλουθοι 21 ποδοσφαιριστές: Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Παντίδος, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κούρντι, Μητρόπουλος, Καλτσάς, Μενδρινός, Ντούνης, Κολοβός, Μπούζας, Ριβέρο, Λάσνικ, Μαρουκάκης, Γιάννου, Καμπάνταης, Παναγιωτούδης, Τόσκας.

Η αποστολή του Πανιωνίου, αποσύρθηκε την Κυριακή το βράδυ σε ξενοδοχείο των Αθηνών και την Δευτέρα θα αναχωρήσει για την Λιβαδειά, όπου και θα καταλύσει πριν την αναμέτρηση σε ξενοδοχείο της πόλης.

Εκτός έμεινε ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, καθώς έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες.

1 σχόλιο

  1. Κωοτς γερα μην φοβηθητε το παιχνιδι απο την αρχη να μας αισθανθουν οτι μπηκαμε στο γηπεδο για την νικη μπορουμε και θα το πετυχουμε. Εχουμε πολυ πιο καλυτερη ομαδα παρα τα τεραστεια οικονομικα προβληματα παιξτε για την ιστορια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή