Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μοναδικός στόχος η επιστροφή στις νίκες!

Να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει ο Πανιώνιος στο σημερινό (23/11,18:00) παιχνίδι με τον Ηλυσιακό στο κλειστό της Αρτάκης. Η ομάδα του ...

Να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει ο Πανιώνιος στο σημερινό (23/11,18:00) παιχνίδι με τον Ηλυσιακό στο κλειστό της Αρτάκης.


Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου προέρχεται από τις ήττες με Παναθηναϊκό και Ραντνίσκι και άπαντες στις τάξεις των κυανέρυθρων έχουν θέσει ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Ιστορικός θα αγωνιστεί για ένα ακόμη ματς χωρίς τον τραυματία Μάριο Μπατή, με τον προπονητή της ομάδας να μην έχει να αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό τόνισε: «Παίζουμε με έναν αντίπαλο, που στηρίζεται στην αθλητικότητα των ξένων παικτών του και στην εμπειρία των Ελλήνων. Ο Ηλυσιακός είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα στο γήπεδο, η οποία έχει προσανατολισμούς στο αμυντικό και επιθετικό παιχνίδι της.

Για μας είναι σημαντικό να λειτουργήσουμε καλύτερα ως ομάδα», επισήμανε ο Σφαιρόπουλος και συνέχισε: «Να διορθώσουμε τα λάθη των τελευταίων αγώνων. Να παίξουμε, επίσης, έξυπνα σε άμυνα και επίθεση, ούτως ώστε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας»

Από την μεριά του ο Βασίλης Σίμτσακ δήλωσε: «Είναι ένα ακόμη δύσκολο ματς στην έδρα μας. Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προερχόμαστε από ένα δυνατό παιχνίδι με αντίπαλο την Ραντνίτσκι και από ταξίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να εφαρμόσουμε το πλάνο μας και να δείξουμε προσοχή. Ο Ηλυσιακός παίζει πειθαρχημένο μπάσκετ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια