Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ενοχλημένη» η διοίκηση του Πανιωνίου

Ο τρόπος με τον οποίο ηττήθηκε ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή φαίνεται πως εξόργισε τους ανθρώπους της κυανέρυθρης διοί...

Ο τρόπος με τον οποίο ηττήθηκε ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή φαίνεται πως εξόργισε τους ανθρώπους της κυανέρυθρης διοίκησης.


Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα της Nova, ο Γ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Γκλεζάκος και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Νίκος Κολιδάς, δεν ακολούθησαν την αποστολή όπως αναμενόταν στο ξενοδοχείο, αλλά έφυγαν απευθείας για το αεροδρόμιο, αλλάζοντας και την πτήση τους για την Αθήνα.

Μάλιστα η εν λόγω ιστοσελίδα εικοινώνησε με τον κ. Γκλεζάκο, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο παρά μόνο να δώσει "συγχαρητήρια στους παίκτες του Πανιωνίου".

Δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη ήττα να φέρει και εξελίξεις για τον Πανιώνιο μέσα στην ερχόμενη βδομάδα...

9 σχόλια

  1. καραγκιοζιλικια...απο τους χατζιαβατες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΚΑΛΟΝΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ.ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΓΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΩ ΓΚΛΕΖΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΛΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε μας ρε Γκλεζάκο που είσαι και ...ενοχλημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι παιχτες ποσο ενοχλημενοι επρεπε να ειναι που τους αφηνουν απληρωτους? Ας μας απαντησει ο κος Γλεζακος και ας αφησει τα ειρωνικα σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα Κε Τσαβαλε τοσο ασχετος που ησουν απο το ποδοσφαιρο μαλλον τωρα το καταλαβα για τα καλα .... ειναι δυνατον να συνοδευη την ομαδα ως εκπροσωπος τις Παε ενας ασχετος συμβουλος ο οποιος πολυ πιθανον να ειναι και ανεπυθημητος απο το συνολον των παικτων μετα απο τα τελευταια επεισοδεια που ειχε δημιουργηση στα αποδυτηρια με απυλες και αλλα !!!!!δεν εχουμε αντιλυφθει γιατι ο συγκεκρημενος ωψημος ακομη παραμενη στο ΔΣ ως αντιπροεδρος αραγε τι εχει στα χερια του???????αν στο πρωτο συμβουλιο δεν τον απομακρινετε ολοι ειστε ομερτα απορω πως οι οργανομενοι που δινουν το παρων παντου σας ανεχοντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΥΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ......ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΙΔΕΣ!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ............ΣΕ 47 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ...... Η ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΣΤΑ 38 ΤΟΥ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ ΚΑΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.............ΕΤΣΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ........ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ''ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ'' ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ!!!!!2 ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ 17 ΠΙΣΩ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σόρρυ αλλά ο ο Κολιδάς δεν είναι διοίκηση. Είναι και αυτός από τους απλήρωτους υπαλλήλους. Μην αναπαράγουμε ότι μαλακία γράφουν οι δημοσιογραφίσκοι. Ο Γκλεζάκος ναι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΚΟΛΥΔΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ.ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 8/10/2013 ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕΝΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι έγινε στις 8/10/2013??? Πείτε και σε εμάς που δεν ξέρουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ακολούθησέ μας στα Social Media!