Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άλωσε το Αλεξάνδρειο ο Ιστορικός!

Ο Ιστορικός, έχοντας έναν εξαιρετικό Ντούβνιακ, πέρασε νικηφόρα από το Αλεξάνδρειο, επικρατώντας του Άρη με 65-63. Ο Σέρβος γκαρντ έκανε......

Ο Ιστορικός, έχοντας έναν εξαιρετικό Ντούβνιακ, πέρασε νικηφόρα από το Αλεξάνδρειο, επικρατώντας του Άρη με 65-63.


Ο Σέρβος γκαρντ έκανε... πράγματα και θαύματα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανιώνιος έπαιξε εξαιρετική άμυνα και έτσι έφτασε σε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας επικράτηση.

Πρώτος σκόρερ για τους κυανέρυθρος ο εκπληκτικός Ντούβνιακ με 20 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι Κάρτερ και ΜακΚόλουμ με 12.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιστορικός έφυγε με τη νίκη από την έδρα του Άρη για τέταρτη συνεχή χρονιά, έχοντας μετατρέψει το Αλεξάνδρειο σε... Αρτάκης!

Το παιχνίδι...

Ντέρμπι από το ξεκίνημά του ήταν το παιχνίδι αφού μπορεί αρχικά ο Πανιώνιος να μπήκε καλύτερα και να προηγήθηκε με 3-7 όμως στη συνέχεια του πρώτου δεκαλέπτου ανέβηκε ο Άρης. Εκμεταλλευόμενοι το επιθετικό μπλακ άουτ των κυανέρυθρων που έμειναν χωρίς καλάθι στο τελευταίο τετράλεπτο οι Θεσσαλονικείς με ένα σερί 7-0 από το 6ο λεπτό και μετά κατάφεραν να ξεφύγουν με 7 πόντους(16-11) στη λήξη της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα αμυντικά και επιθετικά προβλήματα του Πανιωνίου συνεχίστηκαν και ο Άρης που δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα. Μάλιστα, σε όλη την περίοδο διατήρησε μια διαφορά κοντά στους 9 πόντους, με την οποία προηγήθηκε και στο ημίχρονο με το 29-20 και με τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου, Γιάννη Αθηναίου, να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε με διάθεση αντεπίθεσης και ανατροπής και τα κατάφερε καθώς από το +9 μείωσε στο καλάθι ενώ το τριαντάλπετο ολοκληρώθηκε με το 47-44.

Μάλιστα, οι «κυανέρυθροι» δεν έμειναν εκεί αφού συνεχίζοντας την αντεπίθεσή τους και στην τελευταία περίοδο και έχοντας πια γυρίσει το παιχνίδι, πέρασαν και πάλι μπροστά μετά από το ξεκίνημα του αγώνα με το 52-54 στο 34ο λεπτό. Έκτοτε, οι δύο ομάδες άλλαζαν συνεχώς τη «σκυτάλη» στο σκορ και ο αγώνας εξελίχθηκε σε θρίλερ με το σκορ να είναι ενδεικτικά στο 63-63 30’’ πριν τη λήξη.

Τελικά ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ιστορικού, ο Ούρος Ντούβνιακ γράφοντας το τελικό 63-65 έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Τα δεκάλεπτα: 16-11, 29-20, 47-44, 63-65

Άρης (Αγγέλου): Μποχωρίδης 3, Πελεκάνος 4, Ασημακόπουλος 2, Χαρίσης 9, Βεζένκοφ 12, Γκίκας 7, Χαντ 2, Σαρικόπουλος 2, Μούρτος, Αθηναίου 22, Τσακαλέρης.

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Αθανασούλας, Μίλμπουρν 10, ΜακΚόλουμ 12, Κάρτερ 12, Κυρίτσης, Καββάδας, Λάνγκφορντ, Ντούβνιακ 20, Σίμτσακ 4, Σαλούστρος 2, Σκορδίλης 5.

1 σχόλιο

Ακολούθησέ μας στα Social Media!