Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Αγχώδης και σημαντική νίκη»

Αγχώδη και σημαντική χαρακτήρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την εντός έδρας νίκη του Πανιωνίου επί του Ηλυσιακού. «Πρέπει να είμαστε πιο συγκεν...

Αγχώδη και σημαντική χαρακτήρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την εντός έδρας νίκη του Πανιωνίου επί του Ηλυσιακού.


«Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και έτοιμοι και στους δύο αγώνες, που δίνουμε κάθε εβδομάδα», παρατήρησε ο κόουτς του «Ιστορικού» και έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο του Πανιωνίου για την σημερινή στήριξη του στην ομάδα.«Ήταν μια αγχώδης νίκη», παραδέχθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και επισήμανε: «Μια νίκη σημαντική και μας ικανοποιεί ότι παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά, βελτιώσαμε την άμυνα μας μετά το 15’ του αγώνα. Από εκείνο το διάστημα και μετά ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά. Μειώσαμε την διαφορά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και από την άμυνα μας και την βελτιωμένη επιθετική λειτουργία καταφέραμε στο δεύτερο μέρος να πάρουμε το προβάδισμα και την νίκη.

Είχαμε αρκετή πίεση από το κακό ξεκίνημα μας και είναι κάτι που μας προβληματίζει η όχι καλή άμυνα στην αρχή της αναμέτρησης», σχολίασε στην συνέχεια ο προπονητής των «κυανέρυθρων». «Ο Ηλυσιακός πήρε διαφορά στο σκορ και η ψυχολογία ήταν εις βάρος μας».«Κάθε νίκη είναι σημαντική», τόνισε ο Σφαιρόπουλος και σημείωσε ότι: «Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και έτοιμοι και στους δύο αγώνες, που δίνουμε κάθε εβδομάδα. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας γιατί σε ένα νευρικό και δύσκολο ματς μας στήριξε. Με την φωνή μας έδωσε δύναμη και κουράγιο. Ήμασταν άστοχοι σε λέι απ και βολές και η αστοχία μας έφερε νευρικότητα. Είναι σημαντικό ότι ο κόσμος συνέχισε να παροτρύνει την ομάδα. Έχουμε μπροστά μας ένα εντός έδρας ματς κόντρα στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης την προσεχή Τετάρτη (27/11) για το Eurocup και όλη μας η προσοχή θα επικεντρωθεί σε αυτό το ματς.

Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό για την εμφάνιση του, είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα που έχει κατεύθυνση στο γήπεδο», ήταν ο επίλογος των δηλώσεων του κόουτς του Πανιωνίου.

Σε ερώτηση για την εμφάνιση του Έρικ ΜακΚόλουμ, ο Σφαιρόπουλος είπε ότι: «Δεν μου αρέσει να μιλάω μεμονωμένα για παίκτες της ομάδας μου, γιατί η δουλειά είναι ομαδική. Η επιθετική εμφάνιση του ΜακΚόλουμ είναι σημείο αναφοράς στην σημερινή συνάντηση. Θέλουμε ο Έρικ να ανέβει επίπεδο ως παίκτης και γι’ αυτό θα πρέπει να βελτιωθεί στον αμυντικό και οργανωτικό τομέα. Εμείς βλέπουμε όλο το «πακέτο». Ο ΜακΚόλουμ μπορεί να βελτιωθεί και άλλο.

«Κρατάμε νίκη και όχι εμφάνιση»

«Κρατάμε την νίκη όχι την εμφάνιση», υπογράμμισε ο Χρήστος Σαλούστρος, ο 23χρόνος φόργουορντ του «Ιστορικού». «Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεχθήκαμε 23 πόντους. Ο Ηλυσιακός παρουσιάστηκε πολύ «διαβασμένος». Μετά την πρώτη περίοδο γυρίσαμε το ματς λεπτό προς λεπτό στο τέλος του αγώνα πήραμε διαφορά και πήραμε την νίκη. Συνεχίζουμε, έχουμε την προσεχή Τετάρτη (27/11) εντός έδρας αγώνα για το Eurocup με αντίπαλο την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και εάν νικήσουμε θα κάνουμε μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Έχουμε μακρά συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια