Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προσπάθειες για πληρωμές

Πολλές είναι οι προσπάθειες που καταβάλουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου, προκειμένου να βρουν χρήματα και να δοθούν στους παίκτες της ομάδας. ...

Πολλές είναι οι προσπάθειες που καταβάλουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου, προκειμένου να βρουν χρήματα και να δοθούν στους παίκτες της ομάδας.


Οι διοικούντες του συλλόγου έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με επιφανείς φιλάθλους του Ιστορικού, προκειμένου όσο μπορεί ο καθένας να βοηθήσει οικονομικά, καθώς μετά τις τελευταίες εξελίξεις το ενδεχόμενο προσφυγών από ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν μοιάζει απίθανο.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ιστοσελίδα "contra", οι κυανέρυθροι έχουν κάνει ήδη επαφή με τον Κυριάκο Σκούρα, Ελληνα επιχειρηματία και ιδιοκτήτη ράντζου στο Σοφικό Κορίνθιας ο οποίος είναι ένθερμος φίλος του Ιστορικού και έχει βοηθήσει με χειροπιαστό τρόπο το σύλλογο τον περσινό Ιανουάριο. Τότε είχε παραχωρήσει δωρεάν τους χώρους της επιχείρησής του για τη χειμερινή μίνι προετοιμασία της ομάδας.


Βολιδοσκόπηση- επίσης- έχει γίνει και στο γιατρό του Πανιωνίου Χρήστο Δάρα χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής συγκεκριμένη απάντηση.

Τέλος, πρωτοβουλίες αναλαμβάνουν και οι Πάνθηρες με στόχο να συγκεντρωθεί αρχικά ένα ποσό το οποίο θα δοθεί στους χαμηλόμισθους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια